Gå til hoved-indhold
Volvo støtter sejladsen Sjælland Rundt med penge og præmier. Foto: VolvoKapsejlads
Volvo støtter sejladsen Sjælland Rundt med penge og præmier. Foto: Volvo

Volvo støtter Sjælland Rundt

Volvo er kendt for at støtte sejlsporten, fra optimistsejlere til Jorden Rundt. Nu går Volvo Danmark ind og støtter kapsejladsen Sjælland Rundt.

Af katrine bertelsen |

- Vi er stolte over, at få lov til at være med i relanceringen af Sjælland Rundt. Volvo er aktive indenfor sejlsport på mange plan, og Sjælland Rundt giver god mening for os – specielt relationen til Volvo Ocean Race, med Team Brunel´s deltagelse i begge sejladser syntes vi er et fint match, siger Jan Larsen, PR ansvarlig for Volvo Danmark.

I forbindelse med Sjælland Rundt, vil Bilforum Nordsjælland udstille Volvo biler på Kongekajen i Helsingør, hvor Team Brunel med Bouwe Bekking og Jens Dolmer også vil fremvise den nye Volvo Jorden Rundt båd.

Teamet bag Sjælland Rundt er begejstrede over, at et brand som Volvo nu også støtter relanceringen af kapsejladsen, der i år sejles for 67. gang.

- Med Volvo Danmark ombord blandt vores gruppe af samarbejdspartnere, signalerer vi, at vi mener det alvorligt med at få Sjælland Rundt tilbage på søkortet. Volvo vil give sejlere og tilskuere noget at se på i optakten til kapsejladsen, og det vil også være relevante præmier til de heldige sejlere, siger Morten Lorenzen, med et stort smil. 

Er du klar til udfordringen Sjælland Rundt, så hold dig ikke tilbage. Alle sejlbåde kan deltage, med eller uden målerbrev, fully crewed eller shorthanded, enkelt- eller flerskrog - alle er velkomne!

Starten går torsdag den 26.juni om aftenen og vi forventer at alle er i mål igen lørdag aften, hvor vi afslutter med en fest. Læs mere på sejladsens facebookgruppe og tilmeld dig Sjælland Rundt her.http://www.sjaellandrundt.dk/

content-loader
content-loader
content-loader