Gå til hoved-indhold
Fleetkaptajn Claus døbte Hobbitten, og formanede den at opføre sig ordentligt. Foto: Katrine BertelsenSejlklubber
Fleetkaptajn Claus døbte Hobbitten, og formanede den at opføre sig ordentligt. Foto: Katrine Bertelsen

Bådedåb i Hobie fleet Skovshoved

Hobie Cat fleet 815 i Skovshoved døbte søndag fleetens tre klubbåde. Bådene stilles primært til rådighed for unge Skovshoved-sejlere, men andre kan også komme til.

Af katrine bertelsen |

Nu råder Hobie Cat fleeten i Skovshoved over hele tre klubbåde – Hobie Cat 16 SPI, som primært var tiltænkt de unge i Skovshoved Sejlklub, men som også kan sejles af andre unge interesserede.

Bådene blev døbt søndag, og samtidig markerede dagen sæsonstart. Efterfølgende blev bådene shinet op og rigget til.

De tre både fik navnene:

  • E. And efter den tidligere ejer og dygtige Hobie 16-sejler Evan Andersen.
  • Fleetens allerførste klubbåd fik navnet Org, efter en TubORG-streamer der delvist var forsvundet. Båden blev doneret til fleeten af nu afdøde Hobie-sejler Erik Nienstedt.
  • Sidst men ikke mindst fik den tredje båd navnet Hobbitten, for nu at blive i Tolkiens univers. Den har tidligere tilhørt A Cat-sejler Thomas Paasch, der fik den tilovers, da han skiftede til A Cat.

Bådene blev behørigt ”sjasket” (som fleetformand Claus kalder det) ind i champagne og fik lykke og held med på rejsen, og blev indskærpet at opføre sig ordentligt, uden for mange bukkespring overfor nye, unge sejlere.

Har du lyst til sejle Hobie 16 SPI?

Men sejlere er netop det der mangler. Er du en dygtig optimistsejler, der er blevet for stor til din jolle, og måske har lyst til at sejle rigtig stærkt, kan du få en eller to faste træningsdage i Skovshoved, og sejle med til stævner.

Du skal være en dygtig jollesejler og veje minimum 50 kg. Det er det, der skal til for at rejse båden, hvis og når den vælter. Har du en ven eller kammerat, du har lyst til at sejle med, skal han eller hun veje det samme.

Skriv til Fleetkaptajn Claus Engelsen, hvis du har lyst til at prøve.

 

Karin Bindseil døbte Org, arven after hendes gamle klubkammerat Erik Nienstedt.

 

Deres ærbødige journalist fik lov til at døbe ”Anden”.

Til slut var der champagne til alle.

content-loader
content-loader
content-loader