Gå til hoved-indhold
Sejlsportsligaen bruger flere penge end budgetteret. Foto: Flemming Ø. Pedersen/Dansk SejlunionSejlklubber
Sejlsportsligaen bruger flere penge end budgetteret. Foto: Flemming Ø. Pedersen/Dansk Sejlunion

Dansk Sejlunion holder ikke Sejlsportsligaens budget

Årsagerne er færre sponsorindtægter, dyrere medie-pakke, dyrere transport af både og leje af gummibåde, samt VIP-arrangementer. Natorp vil ikke svare på hvor slemt det står til.

Af Troels Lykke |

På Dansk Sejlunions bestyrelsesmøde i september, skriver man bl.a. i referat omkring Sejlsportsligaen.dk:

Regnskabet for 1. halvår 2014 viser, at det samlet set går fornuftigt for økonomien i Dansk Sejlunion. Estimatet viser dog også en række udfordringer, som skal håndteres i løbet af det sidste kvartal af 2014.

Sejlsportsligaen er gået over budget. Årsagerne er primært færre sponsorindtægter, dyrere medie-pakke, dyrere transport af både og leje af gummibåde samt VIP-arrangementer.

Omkring Sejlsportsligaen, lyder det Ledergruppen vurderer, at Dansk Sejlunion stadig har muligheder for at tilpasse aktiviteter og om-kostninger i den samlede økonomi.

Det budgetterede resultat på +275 tkr. bliver ikke nået, men vi arbejder på et samlet resultat over nul. Ledergruppen iværksætter de nødvendige tiltag, således at Dansk Sejlunions samlede økonomi som minimum lander på et samlet resultat over nul.

Drøftelse
Sejlsportsligaen er værdifuldt projekt, men overskridelse af udgifter og færre indtægter på Sejl-sportsligaen er ærgerlige. Man ønsker, når det samlede regnskab er gjort op for ligaen, en nærmere redegørelse for årsagerne til projektets budgetafvigelse.

Beslutning
Bestyrelsen tog orientering til efterretning. Forventninger til det samlede resultat blev nedjusteret til, at det som minimum lander på et samlet resultat over 0 kr., står der bl.a. i referatet.

Minbaad.dk har fået et svar fra Dansk Sejlunions formand. Vi spurgte ham:

Hans Natorp, hvor stor er Jeres budgetoverskridelse i Sejlsportsligaen og hvad vi I gøre ved det?

- Jeg har ikke yderligere kommentarer i forhold til referatet. Vi kender først de endelige tal, når alle aktiviteter er afsluttet, og vi vil jævnfør referatet foretage en evaluering på det tidspunkt, siger Natorp.

content-loader
content-loader
content-loader