Gå til hoved-indhold
Der var ventet 20 Ylvaer i Korsør til DM, men fem hold svigtede i år.Kapsejlads
Der var ventet 20 Ylvaer i Korsør til DM, men fem hold svigtede i år.

Nidobbelt Ylva-mester: Der er mange favoritter til DM

Femten lange, slanke Ylvaer ligger klar til at sejle om DM, der i år er henlagt til Korsør Sejlklub. Leif Pehrson vil ikke udråbes som storfavorit, men det er han, ifølge minbaad.dk.

Af Troels Lykke |

Stævneleder Lars Vejsager Jørgensen lurer lidt på vejret:

- Det tegner til en noget chancebetonet fredag med lidt for lidt vind til klassen. Vi satser på at få serien og stævnet hjem lørdag, hvor vi venter 6 - 8 m/sek. og en del mere i pustene, men Storebælt er altid spændende. Der er strøm, dønninger, sø og dybdeforhold at indkalkulere udover vinden, så der er ingen tvivl om, at Ylva-klassen får en Danmarksmester, der har fortjent titlen

Lørdag mødes sejlerne til den årlige Ylva gallamiddag og udover klassens kampråb vil der sikkert være mange situationer at genfortælle.

Den nidobbelte danske mester i Ylva, Leif Pehrson fra Kerteminde Sejlklub, vil ikke udråbes til favorit, da vi i denne uge mødte ham på havnen i Kerteminde, hvor han stod og gav sin båd Vc 17 og polerede fribord på land.

- Du må altså ikke tro at jeg er eneste favorit, der kommer et stærkt felt, blandt andet er der dygtige sejlere fra Korsør, siger Leif Pehrson.

content-loader
content-loader
content-loader