Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Xp 38 ses nærmest med Torsten Bastiansen. Foto: Niels Kjeldsen

Tarok og Hansen bedst fra start i Big Boat i Aarhus

Men med tre førstepladser i Aarhus er Erik Berth i ’Tarok’, en Swan 45, suverænt i spidsen i A-løbet for de store både og Michael Møllmann i HANSEN fører B–løbet i X-37.

Af Troels Lykke |

Tre sejladser blev lørdag afviklet på en solrig Aarhus Bugt i årets første Big Boat Bang. Der blev startet præcis kl. 10, hvor vinden var jævn 3-4 m/sek.

Første sejlads blev afviklet i fornuftig vind, men derefter faldt vinden og drejede rundt. Kl. 14 kunne vi starte igen med tiltagende vind fra syd, fortæller Steen Jepsen fra Egå Sejlklub.

Efter den forlængede frokostpause var sejlerne lystige i start-skoene, så der blev først en generel omstart, og derefter et par individuelle om’ere.

Der blev i eftermiddag gennemført to sejladser i 4-6 sekundmeter, så sejlere og arrangører var glade for dagens gennemførte tre sejladser.

Der blev batlet tæt på banen, og med ORCi kan vi se at det resultatmæssigt også er tæt.

Swan 45 og X-37 i front

Men med tre førstepladser er Helsingør-sejler Erik Berth i ’Tarok’ suverænt i spidsen i klasse A-løbet (de største både) og Michael Møllmann i HANSEN fra Rungsted ligger først i klasse B–løbet, viser resultatlisten på www.aarhusbigboat.dk

Der var også en kite-surfer der blandede sig i måltagningen, men baneleder Martin Frislev mente ikke den kunne kategoriseres som Big Boat.

Egå Sejlklub diskede op med Pantaenius-moleøl og hyggestemning på terrassen, og der er i aften luksus buffet fra Peter ”Kok” Nielsen i klubhuset.

Xp 44 Stony fra Næstved ses til venstre. Foto: Niels Kjeldsen

content-loader
content-loader
content-loader