Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kun 18 kvindehold deltog i stævnet, mens der var 25 mandlige hold i Rio.

Jena Mai og Katja Salskov-Iversen bedste danske kvinder i Rio

Jena og Katja snuppede 5. plads i Sydamerikanske mesterskab i Rio i 49erFX. Lige efter kom Ida Marie Baad og Marie Thusgaard, der fortæller om stævnet. Warrer og Thomsen nr. 4 hos mændene.

Af Troels Lykke |

Vi ender 6 til Sydamerikanske Mesterskaber. Det har været et svært stævne. Udover et par sting hist og her, har det været meget svært at finde ud af, hvor vi skulle sejle hen på banen, fortæller Ida Marie Baad og Marie Thusgaard på facebook.

Den varme sønbrise-vind opfører sig meget anderledes end vinden i Danmark og der er meget kraftig strøm i forskellige retninger.

Hver dag er vi blevet klogere på området og vi kan mærke, at det virkelig er vigtigt, at vi er hernede og får lært området at kende inden OL, fortæller 49erFX-duoen, der i år har sejlet EM-guld og VM-sølv hjem

Hos mændene fortsætter Jonas Warrer og Anders Thomsen, VM-sølvvinderne, med den gode stime, da de sluttede med en 4. plads, trods en disk i 9. sejlads i stævnet der blev vundet af verdensmestrene fra New Zealand, Peter Burling og Blair Tuke.

Jena og Katja nyder udsigten fra Kristus-figuren før stævnet startede.

content-loader
content-loader
content-loader