Gå til hoved-indhold
Der var slikposer til alle på Familieflotillens skattejagt i 2013. Foto: Dansk SejlunionTur
Der var slikposer til alle på Familieflotillens skattejagt i 2013. Foto: Dansk Sejlunion

Børneflotille savner "andemor"

Dansk Sejlunions flotillesejladser blev en stor succes i 2013. Også i år er der stor interesse, men familieflotillen savner en lederbåd. Var det noget for dig?

Af katrine bertelsen |

Mange familier vil gerne sejle sommertur med børnene i en familieflotille. Men i år har flotillen ikke nogen leder. Dansk Sejlunions konsulent Henrik Tang Kristensen fortæller at DS hjælper med mange praktiske ting omkring turen, men lige at finde en ”Andemor” kan de ikke klare.

Har du lyst til at føre flotille?

Tager du føringen af familieflotillen, er det dig der bestemmer tidspunkt og rute. DS bakker op med gode råd og vejledning, og der er også gaver til børnene. Henrik Tang lover både drikkedunke, overtræksveste og en bog, "Tag ud og sejl" med opgaver til mange dages sjov og lærerig underholdning om bord, for både store og små.

Du kan læse mere om at være "Første-båd" på en flotille-sejlads og meget mere om flotillesejladser i almindelighed på Dansk Sejlunions hjemmeside.

Men først og fremmest kan du komme i kontakt med alle de andre, der vil med i 2014 på facebook-netværket Flotille-sejlads i Danmark.

Har du spørgsmål eller andet, kan du kontakte DS klubkonsulent Henrik Tang på e-mail.

content-loader
content-loader
content-loader