Gå til hoved-indhold
Herligt sejlervejr på Gran Canaria. Foto: rcngc.comKapsejlads
Herligt sejlervejr på Gran Canaria. Foto: rcngc.com

Godt gået – 2.plads og møde med Darren Bundock

Anette Viborg og Martin Hjortlund har fået en andenplads til Gran Canaria Trophy i Nacra 17. Idolet og Americas Cup-stjernen, Darren Bundock, vandt guld.

Af katrine bertelsen |

Det kører for Nacra 17-teamet Annette Viborg og Martin Hjortlund. Denne gang blev det til en 2.plads efter AC-idolet Darren Bundock.

Martin Hjortlund skriver:

Kender I det med at møde en af sine store idoler, som man gennem lang tid har set om og om igen på Youtube? Set den ene video efter den anden og beundret det vedkommende har præsteret og formået?

Under træningslejr nummer to på Gran Canaria, har vi haft fint besøg af en australier ved navn Darren Bundock. Den tidligere tornadosejler og coach for det vindende Americas Cup hold, Oracle sejlede med ved stævnet Gran Canaria Trophy, som han vandt.

Træning med perfekt vejr

Anette og jeg er hernede for at lære, så selvfølgelig skulle vi på vandet i dag. God vind fra morgenstunden af og højt solskin, hvad mere kan man forvente af en perfekt sejldag. Det skulle selvfølgelig lige være Darren Bundock som træningspartner i to timer.

En drøm går i opfyldelse

De første par line ups ned af bakke med spiler, var han væk allerede inden vi var begyndt. I løbet af de to timer kom vi mere og mere med, og til sidst kunne vi ligge og sejle lige op med Darren. Det kunne næste ikke være bedre.

Og så er han til at snakke med inde på land. Han er australier og han er helt nede på jorden. Lever og ånder for at sejle hurtige katamaraner alle steder i verden.

Sejlerhilsner fra Gran Canaria
Martin

Resultater, Gran Canaria Trophy 2014

NACRA 17

  • 1 Darren Bundock/Celine Vandooren, Australien, 6 point
  • 2 Anette Viborg Andreasen/Martin Hjortlund, Danmark, 16 point
  • 3 Jakob Lenz/Susann Brechlin, England, 19 point

Følg Martin og Annette i deres OL-satsning her.

content-loader
content-loader
content-loader