Gå til hoved-indhold
Stefan Myralf var atter helt fremme i OK-klassen, der savnede den danske mester Jørgen Svendsen på startlinjen.Kapsejlads
Nu gælder det OK-NM i Sverige, hvor danskerne må være favoritter til at vinde. Arkivfoto: Merete Becker-Larsen

Præstø hitter hos OK-sejlerne - trods kraftige vindspring

Præstø Sejlklub skabte godt stævne for os OK-sejlere, det kan godt blive et årligt stævne, siger Stefan Myralf, der tog andenplads a-point efter René Johansen i Faxe Kondi Cup.

Af Troels Lykke |

Der var godt nok pænt springende vind på  inde på Præstø Fjord, især da luften var let, men det var blot en udfordring, forklarer Hellerup-sejler, Stefan Myralf til minbaad.dk.

Mogens Johansen, der også sejlede med i stævnet, fortæller at stævnet var rigtigt godt arrangeret på land, og på land sprang vinden voldsomt.

- Om søndagen var der 90 graders vindspring, vi nåede at krydse på læns ellers oplevede vi flere 45 graders vindspring, siger Mogens Johansen.

Stefan Myralf tog andeplads i stævnet, viser resultatlisten, hvor René Johansen vandt, mens europamester Bo Petersen tog en tredjeplads i en spritny, dansk SOTA-jolle fra Strandberg Marine.

Den danske mester i klassen, Jørgen Svendsen, deltog ikke. Han bruger meget tid på sin nye Starbåd, bl.a.

OK-jollens opfinder

Udover at Præstø Sejlklub skabte et godt stævne, så er der også en anden grund til at Præstø har noget over sig.

- Det er jo Knud Olsen, OK-jollens opfinders hjemby, siger Stefan Myralf om Knud Olsen, der døde for få år siden.

De næste stævner for OK-jollerne er NM i Motala i Sverige, dernæst følger sejlads i Warnemünde og derefter EM i juli måned på en sø i Tyskland.

content-loader
content-loader
content-loader