Gå til hoved-indhold
Salget af nye og brugte både går langt bedre end for et år siden, mener bådforhandler Michael Floor. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Salget af nye og brugte både går langt bedre end for et år siden, mener bådforhandler Michael Floor. Foto: Troels Lykke

Forhandler Michael Floor: Det går igen stærkt med bådsalget

- Det har været fremme i visse bådmedier, at vi har krise og at bådpriserne falder. Men det passer ikke. Vi får nye kunder ind og nye både er snart udsolgt, siger Floor til minbaad.dk.

Af Troels Lykke |

Pressen har malet fanden på væggen mange gange, når det gælder finanskrisens ulyksaligheder. Også bådmedierne er hoppet med på vogen.

Og det er Michael Floor fra en af landets største bådforhandlere Floor/Lund Marine i Risskov ved Aarhus træt af.

- Der har været for meget negativt fremme i bådmedierne om at det går dårligt, og at priserne på både er lave. Det mener jeg ikke passer. De seneste to måneder er branchen tøet op og der er mere gang i salget. I denne her uge havde vi to bud på samme båd, den samme dag, det er ikke længe, siger Michael Floor, der nu har fået tyndet godt i lageret af nye Bavaria og Dufour-sejlbåde.

- Vi har næsten solgt helt ud af lageret af Bavaria-både og vi fornemmer at der kommer helt nye sejlere til, der ikke har sejlet før. Og den øget efterspørgsel giver bedre priser på nye og brugte både. Vi har solgt både sejlbåde, men også mindre og større motorbåde til kunder den seneste tid, forklarer 53-årige Michael Floor i dag til minbaad.dk.

Man skal med på vognen nu

Det østjyske firma har dog stadig 100 brugte og 50 nye både til salg. Og hvis man stadig vil ud og sejle, skal man ikke vente for længe med at købe båd, mener han.

- Hvis man har tanker om en ny båd, så er det nu man skal med på vognen, det kan være lidt som med aktier, der er på vej op, siger Michael Floor, der med sig firma igen står bag branchens landsdækkende Den Flydende Bådmesse i Egå fra 22. til 24. august i år i samarbejde med Egå Sejlklub og Danboat.

- Vi håber at vi med bådmessen får endnu flere nye sejlere ud af busken, siger bådforhandleren.

content-loader
content-loader
content-loader