Gå til hoved-indhold
Så tæt var Rindom på at hente kroaten på målstregen i medal race i Santander. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Så tæt var Rindom på at hente kroaten på målstregen i medal race i Santander. Foto: Troels Lykke

Anne-Marie Rindom tog andenplads i medal race og rykkede en plads ned

Den 23-årige Horsens-sejler Anne-Marie Rindom er jublende lykkelig for hendes 7. plads til VM i Laser Radial. - Det er mit bedste VM-resultat nogensinde, siger hun.

Af Troels Lykke |

Team Danmark-boss Michael Andersen, formand for Dansk Sejlunion, Hans Natorp var der og lykkeønskede Anne-Marie Rindom, som virker mere og mere cool på banen.

Hun havde is i maven og fulgte sin polske træners råd om at sejle på venstre fløj på første opkryds ved VM i Santander i Laser Radial. Det var et middel råd, et bedre råd var at hvis vinden droppede, så skulle hun gå på højre fløj, og DET virkede, for der sejlede hun sig op på en andenplads.

Hun var vældig tæt på at sejle fra en kroat, der nervøst sejlede sikkert.

- Men det skal man ikke gøre, man skal bare sejle og det gjorde jeg selvom det kunne betyde, at man kæntrede, derfor hentede jeg hende, havde banen været nogle meter længere så havde jeg sejlet forbi hende, siger Anne-Marie Rindom til minbaad.dk.

Hun riggede sejlet af og det er færdigt til et stævne.

- Det blæste meget i går så det er færdigt, selvom det er helt nyt. Det koster heldigvis kun 3.500 kroner, men jeg kan bruge det til et træningssejl, forklarede den talentfulde sejler.

I dag skynder hun sig hjem til Aarhus, hvorefter hun skal sejle kajak og derefter er hun inviteret til World Cup-stævne i Abu Dhabi, hvor top 10 fra VM er inviteret.

- I alt er 20 sejlere inviteret, fortæller Anne-Marie Rindom, der også skal sejle i Rio til december.

- Jeg er glad indeni. Det er mit bedste resultat ved et VM nogensinde, siger Rindom, der rykkede ned, fordi kroaten der slog hende i medal race, rykkede forbi i den samlede stilling.

Sejlerne lå lidt for langt væk fra tilskuerpladserne, efter minbaad.dks opfattelse. Banelederen har sikkert for meget magt, desværre.

Anne-Marie Rindom har haft en fantastisk sæson.

Thorbjørn Schierup og kæresten, Sarah Gunni, fulgte også Anne-Marie Rindom på tilskuerrækkerne med to Aarhus-sejlere fra Laser-klassen, Michael Hansen og Christian Rost.

content-loader
content-loader
content-loader