Gå til hoved-indhold
Politieleven Thorbjørn Schierup og den økonomistuderende Sarah Gunni vandt hhv. og mænd og kvinder. Til dagligt bor de sammen i Vanløse. Her ses de i Santander. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Politieleven Thorbjørn Schierup og den økonomistuderende Sarah Gunni vandt hhv. hos mænd og kvinder. Til dagligt bor de sammen i Vanløse. Her er de i Santander. Foto: Troels Lykke

Hr. og fru Laser vandt DM i Laser og Radial - igen

Egå Sejlklub holdte Europacup og DM for Laser Standard, Laser Radial piger og Laser Radial Ungdom. Læs rapport fra Jonas Döpping fra Egå Sejlklub og se billeder af vinderne.

Af Troels Lykke |

Egå Sejlklub holdte Europacup og DM i weekenden for Laser-klassen med 30 deltagere. Stævnet var samtidig en del af klassens rangliste, og bleve sejlet over tre dage.

Desværre havde både Sverige og Norge samtidig nationale mesterskaber hvorfor deltagerantallet ikke helt nåede Egå’s forrige Europacup stævne.

Stævnet blev præget af sejlvejr når det er bedst. Fredag og Lørdag blev der sejlet 6 sejladser i ca. 8-10 m/s. Søndag blev der sejlet 2 sejladser i 4-6 m/sek.

Gennem hele stævnet var der tæt kamp om medaljerne, fortæller Jonas Döpping.

I Laser Standard lage Christian Rost bedst ud med to første- og en andenplads. På anden og tredje dagen havde Thorbjørn Schierup de bedste serie men det var tæt og kun 2 point skilte nummer et til tre.

I Laser Radial skilte Sarah Gunni, Patrick Döpping og Anne Marie Rindom sig ud. Danmarksmester Laser Radial piger blev Sarah Gunni.

Ungdoms DM i Laser Radial som skulle være afgjort i KBL måtte sejles om og det blev det denne weekend i Egå. Ungdomsdanmarksmester i Laser Radial blev Patrick Döpping.

Udover DM var stævnet også klassemesterskab for Laser Standard Master og Laser radial drenge. Her blev vinderne Christian Gunni og Patrick Döpping.

Udover at være vært for stævnet var det også en stor succes for arrangøren Egå Sejlklub, som hjemtog 4 ud af 9 DM medaljer.