Gå til hoved-indhold
Line Markert sejler Ylva og CB66. Foto: Hellerup SejlklubSejlklubber
Line Markert sejler Ylva og CB66. Foto: Hellerup Sejlklub

Hellerup Sejlklub stiller kandidat til DS bestyrelse

Hellerup Sejlklub opstiller den 37-årige Line Markert til Dansk Sejlunions bestyrelse. I alt fire bestyrelsesmedlemmer er på valg til generalforsamlingen d. 29. marts i Horsens.

Af katrine bertelsen |

Der bliver kampvalg til Dansk Sejlunions generalforsamling d. 29. marts i Horsens. Der er tre bestyrelsesmedlemmer på valg, og formandsposten skal der også stemmes om. Men der er fem kandidater til de fire pladser.

Jens Erik Hansen fra Aarhus Sejlklub og Jesper Baungaard fra Aabenraa Sejlklub genopstiller ikke. Mads Christensen, Hellerup Sejlklub/KDY og Hans Natorp fra Dragør Sejlklub genopstiller som hhv. bestyrelsesmedlem og formand.

De nye kandidater

Hellerup Sejlklub har opstillet Line Markert som kandidat til Dansk Sejlunions bestyrelse. Line Markert er 37 år, advokat, tursejler i Ylva og kapsejler i CB66. Line er medlem af Hellerup Sejlklub og Sejlklubben København.

Christian Hangel fra Frederikssund Sejlklub er 52 år, og har en Maxi Fenix, som mest bliver brugt til tursejlads. Christian Hangels fokus ligger primært på ungdomsarbejdet, hvor han gerne vil arbejde for at fastholde de 15-35-årige, der ikke kapsejler.

Den tredje kandidat er Henrik Voldsgaard fra Aarhus Sejlklub, der er inkarneret flerskrogssejler. Det giver tre nye kandidater samt to "gamle", i alt fem kandidater til fire ledige sæder. Hvorvidt nogen af de opstillede går efter formandsstolen, vides ikke.

Christian Hangel. Foto: facebook

Henrik Voldsgaard. Foto: facebook

Silje og Hauke sejler til Grønland for at samle mikroplast

Udstyret med handsker, huer og varmt tøj går de unge sejlere til sommer ombord på en polskbygget stålketch. Målet er den barske, grønlandske østkyst, hvor nettet skal i vandet, og mikroplast hives ombord.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Links til andre sites