Gå til hoved-indhold
Bliver man en bedre kapsejler, hvis man kender reglerne?Kapsejlads
Bliver man en bedre kapsejler, hvis man kender reglerne?

Kapsejladsregelkursus – du kan lige nå tilmelding

En kapsejlads går ikke uden regler. Hvad enten du er kapsejler, træner, leder, eller interesseret i et godt kendskab til de grundlæggende kapsejladsregler. Der er regelkursus på Sjælland næste weekend.

Af katrine bertelsen |

Går du rundt med en baneleder eller dommer i maven, eller er du kapsejler, der gerne vil have bedre styr på konkurrenterne? Så er kapsejladsreglerne ikke til at komme udenom. 

Du behøver ikke at have et forudgående kendskab til kapsejladsregler, uddannelsen giver dig en grundig indføring i reglerne, fortæller Dansk Sejlunion.

Du lærer kapsejladsreglerne fra bunden og vil undervejs opleve, at selv de basale regler er mere komplekse, end man lige forventer. Undervisningen er baseret på teori og med masser af eksempler undervejs.

Dansk Sejlunions Regelkursus giver dig viden, som du kan anvende i praksis både som sejler og træner. Kurset er samtidig dit udgangspunkt for senere uddannelser som baneleder eller dommer. Desuden kan du deltage som menigt medlem i protestkomitéer ved Danmarksmesterskaber.

På regelkurset gennemgås regelbogens opbygning og brug, kapsejladsregler, båd-til-bådsituationer, strafsystemer og protestbehandling.

Der er regelkursus på Sjælland d. 29. - 30. november 2014 i Kongelig Dansk Yachtklubs lokaler i Rungsted, Rungsted Havn, 2960 Rungsted.
Sidste tilmeldingsfrist er 25. november 2014 (altså nu på tirsdag).

Der er regelkursus på Fyn d. 10. - 11. januar 2015 i Kerteminde Sejlklub, Marinavejen 2, 5300 Kerteminde.
Sidste tilmeldingsfrist er 29. december 2014.

Kurset koster 830 kr, og kører over lørdag og søndag fra kl. 9-16.

Tilmelding og yderligere info her.

content-loader
content-loader
content-loader