Gå til hoved-indhold
Christian Kamp synes at M32eren er vældig hektisk og sjov. - Vi får trænet vores kommunikation, siger han til minbaad.dk Foto: M32cupKapsejlads
Christian Kamp, tv., synes at M32eren er vældig hektisk og sjov. - Vi får trænet vores kommunikation, siger han til minbaad.dk Foto: M32cup

AC-sejler Kamp: Så fedt med M32 cuppen - vi lærer

Vi taler med den toptunede Artemis-sejler Christian Kamp, der sejler med vennerne Jes Gram-Hansen og Rasmus Køstner. De tog lørdag en samlet 4. plads i den tjekkede M32 Cup udfor Tuborg Havn.

Af Troels Lykke |

Holdet lå næstsidst lørdag morgen efter nye 12 minutters sejladser før start ud for Tuborg Havn, men humøret er i top hos holdet, forsikrer Artemis-sejleren fra America's Cup, Christian Kamp, vi har talt med her til morgen. Holdet sejlede sig en plads op om lørdagen og tog en 4. plads. Lööf-holdet vandt.

- Det er jo fedt, virkelig en god serie. Her er en fantastisk atmosfære og masser af venlighed for officials og arrangørerne. Vi på Team Trifork er virkelig blevet taget godt imod. Svenskerne er jo god til at slå stort brød op, siger han og griner, men han mener hvad han siger.

- De er gode til at det kommer til at se eksklusivt ud med store biler og storskærm og andet. Og de sørger for at bådene går i mål tæt på tilskuerne, forklarer Christian Kamp, der synes der har været pænt med tilskuere, men stævnet fortjener endnu flere mener han.

Hvad synes du om M32eren i forhold til AC 45eren I bruger hos Artemis?

- Det er en super livlig, lille båd i forhold til AC 45eren, den er meget mindre og også langsommere. Den er mere som en stor jolle.

I er ikke helt oppe blandt de førende i Tuborg Havn, hvorfor det?

- Den første dag var der distancesejlads og der skulle vi lære båden at kende. Det skal vi stadig. Vi havde også en sejlads i går, hvor furleren ikke ville rulle ud, hvor vi ellers lå helt oppe, vi har også fået en straf, hvor vi lå godt. Men vi er glade for at være med, man får virkelig pulsen højt op på de korte sejladser.

Og I kan bruge M32-stævnet til Extreme Sailing Series?

- Ja, meget vi træner kommunikationen. For os er M32 Cuppen en god platform, vi får virkelig trænet.

Der sejles tæt på Tuborg Havn. Målgang er lige ved kajen. Foto: m32cup.com

Fra venstre: Christian Kamp, Rasmus Køstner og Brad Farrand.

Christian Kamp får god træning i den nordiske M32 Cup-serie. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader