Gå til hoved-indhold
Efter Christian Lerches afgang overtager Hans Natorp (tv) roret som direktør for KDY. Foto: Katrine BertelsenSejlklubber
Efter Christian Lerches afgang overtager Hans Natorp (tv) roret som direktør for KDY. Foto: Katrine Bertelsen

Hans Natorp ny direktør i KDY

APRILSNAR. Formand for Dansk Sejlunion Hans Natorp tiltræder stillingen som direktør for KDY den 1. juni. Det skriver KDY i en pressemeddelelse.

Af katrine bertelsen |

Efter Christian Lerches hurtige exit fra jobbet som direktør i KDY, var der mange der spåede, at det kunne blive svært at finde en egnet kandidat til stillingen. Imidlertid er jobbet allerede besat, da formand for Dansk Sejlunion, Hans Natorp starter som ny direktør for KDY d. 1. juni.

Hans Natorp, der er på valg næste år som formand for DS, kan ganske vist genvælges for en periode mere, men vælger at stoppe mens legen endnu er god.

– Jeg vil gerne fortsætte i en sejlsportsorganisation, da jeg har planlagt at stoppe næste år som formand. Timingen er ikke helt optimal, men jeg må jo slå til når jobbet er der, siger Hans Natorp til minbaad.dk.

Tuborg Havn-sagen

Stillingen som direktør blev ledig for kort tid siden, da den nuværende direktør Christian Lerche valgte at stoppe efter kort tids ansættelse.

Som minbaad.dks læsere ved, var det angiveligt en betændt sag om Tuborg Havn, der fik den ellers så populære Lerche til at trække stikket, efter knap et halvt års ansættelse.

Hans Natorp fortæller til minbaad.dk, at han går med planer om at flytte sin store båd, Rosalina til Tuborg Havn, da den alligevel er den eneste havn, der kan klare både af den størrelse.

– Det er en win win-situation for mig, og så kan jeg aktivt engagere mig i Tuborg Havn-sagen, både som ny direktør, men også som bådejer. Jeg er jo vant til øretæver, så mon ikke jeg også kan klare den sag, lyder det selvsikkert fra Hans Natorp.

Lerche i DS

Med Natorps afgang fra Dansk Sejlunion, begynder rygter og spekulationer om hvem der så skal være ny formand for DS. Mange ser gerne Christian Lerche på den post, men Christian Lerche ønsker ikke på nuværende tidspunkt at udtale sig til minbaad.dk.

Hans Natorp har sikret sig en VIP-gæsteplads til OL i Rio i 2016, selv om han allerede tiltræder stillingen i KDY d. 1. juni.

– Det betyder meget for mig at komme til Rio. Jeg har jo haft stort fokus på eliten, og vil gerne følge dem til dørs, slutter Hans Natorp.

content-loader
content-loader
content-loader