Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Christian Lerche fik få måneder som direktør for Danmarks største sejlklub. Her ses han til DS generalforsamling i lørdags i Horsens. Foto: Troels Lykke

Stridigheder i KDY får direktør Christian Lerche til at gå

Opsigelsen kom efter stridigheder i KDY om havn og klubhus i Tuborg. - Der skal være grænser for, hvad man skal lægge ryg og navn til. Min grænse er overskredet. Derfor forlader jeg KDY, siger Lerche på FB.

 

Af Troels Lykke |

Beslutningen er taget på baggrund af de seneste måneders stridigheder, som KDY har omkring havnen og klubhuset i Tuborg – en tid der har været hård for KDY og for Christian Lerche personligt. Opsigelsen er således begrundet af både personlige og professionelle forhold.

Sådan skriver KDYs bestyrelse på deres hjemmeside.             

Bestyrelsen er kede af at modtage Christians opsigelse, da klubben havde håbet at samarbejdet kunne være blevet til stor gavn og glæde for KDY og sejlsporten generelt.

At jobbet ikke lever op til Christian Lerches ønsker og drømme, samt at motivationen er forsvundet, gør at klubben vil støtte op om Christians ønsker og gøre hans aftrædelsesperiode til så god en oplevelse som muligt.

Bestyrelsen vil i den kommende tid arbejde på en fremadrettet løsning omkring ledelsen af klubben.

Christian Lerche vil i den kommende tid primært arbejde ud af Rungsted. Her er det bl.a. takket være Christians arbejde lykkedes at få en ny forpagtningsaftale med MASH i stand, der er i fuld gang med at rykke ind og gøre klar.

Bestyrelsen ønsker Christian Lerche al god vind på hans sejlads og i hans professionelle virke fremover og takker mange gange for at KDY fik chancen for at have ham ved roret i en svær tid, med meget blandet vejr og mange udfordringer, skriver KDY’s bestyrelse.

Formand i KDY, Lars Ive, skal nu ud og finde en ny direktør. Der var ellers store forventninger til Christian Lerche, men jobbet var tilsyneladende for konfliktfyldt for Lerche. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader