Gå til hoved-indhold
Quantum Sails og X²box udfærdiget et taktisk oversigtskort, som bliver udleveret til alle sejlerne som klistermærke der kan opsættes i cockpittetKapsejlads
Quantum Sails og X²box udfærdiget et taktisk oversigtskort, som bliver udleveret til alle sejlerne som klistermærke der kan opsættes i cockpittet.

Mere simpel bane i Stelton Cup i Vedbæk på søndag

Vedbæk sejlklub simplificerer nu banen, efter problemer med gennemsejlingerne af chikanerne ved Vedbæk og Rungsted. Quantum Sails og X²box udarbejder derfor nyt kort.

Af Troels Lykke |

Vedbæk sejlklub har valg at simplificere banen i Stelton Cup, idet der tidligere  har været problemer med gennemsejlingerne af chikanerne ved Vedbæk og Rungsted.

Belært af tidligere efterårssejladser, der foregik i kraftig tåge, er alle mærker der indgår i banen vil anført i sejladsprogrammet, forklarer Henrik Jørgensen, ejer af X-40eren X²box.

Han fortæller videre til sejlerne, der skal med i den store efterårsklassikker.

For at gøre det mere overskueligt for sejlerne har Quantum Sails og X²box udfærdiget et taktisk oversigtskort, som bliver udleveret til alle sejlerne som klistermærke der kan opsættes i cockpittet

DMI lover svag vind på søndag østlig retning men vil holde tørt med gode temperaturer, årstiden taget i betragtning, så banen bliver nok kort i år. Vi regner således ikke med at tabe nogle besætningsmedlemmer på X²box i år, fortæller Henrik Jørgensen med et smil.

content-loader
content-loader
content-loader