Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Gutterne har lavet en glad film om en sejl-sommer-dag-på-sundet. Man bliver sgu helt glad i låget, lyder det fra Helsingør Sejlklub.
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Nye sejlere i en LA Krydser vil prøve Sjælland Rundt

Fire unge gutter fra Lynetten glæder sig som små børn til deres første Sjælland Rundt. Se dem sejle på Øresund. Sejlerne efterlyser gode råd.

Af Troels Lykke |

Klart, vi skal have mere sejlads!

Sådan er holdningen hos fire unge gutter der ser frem til eventyret Sjælland Rundt 2015.

"Vi er førstegangs Sjælland Rundtere. Jeg købte den flotte LA Krydser FREJA sidste sommer og nu er mig og nogle venner blevet helt bidt af det" siger Bo Klerk og fortsætter:

"Vi kunne godt tænke os et lidt større eventyr end bare at plumre rundt i øresund, så derfor var Sjælland Rundt helt oplagt. Både for en fed naturoplevelse of for det gode eventyr. Vi har nogenlunde fået sat holdet, 4 mand, men er ikke nået så langt i planlægningen. Da kombinationen af båd og mandskab er relativt uprøvet har vi ikke nogen fornemmelse af hvor lang tid vi bruger på det, men vi sætter alle sejl og ser hvad der sker."

Efterlyser gode råd fra garvede sejlere

Når Bo har fået afleveret sit speciale som civilingeniør går Team Freja igang med forberedelserne, som blandt byder på mange træningssømil og natsejlads. Tirsdagsmatcherne bliver også frekventeret i LA Krydserens hjemhavn Lynetten.

"Det kunne være fedt med nogle tips og tricks fra garvede til grønne kapsejlere - strategi, forsyninger, mandskabsrotation, alt det der som man ikke aner før man har prøvet det," lyder opfordringen fra Bo Klerk.

Har du gode tips til sejlerne på billedet? Skriv gerne en kommentar og hjælp dem, måske får andre sejlere også brug for gode råd.

content-loader
content-loader
content-loader