Gå til hoved-indhold
Banner 34´eren Spadilsen har sejlet Fyn Rundt de sidste 15 årKapsejlads
Banner 34´eren Spadilsen har sejlet Fyn Rundt de sidste 15 år, nu vil de også sejle længere.

Banner 34 Spadilsen debutterer i Sjælland Rundt

Mikkel Farver og besætning fra Brejning vil gerne prøve noget nyt. Og Sjælland Rundt er den perfekte mulighed for at at sejle længere.

Af Troels Lykke |

Banner 34´eren Spadilsen har sejlet Fyn Rundt de sidste 15 år, og besætningen med Mikkel Farver i spidsen tænker, at det kunne være spændende med noget nyt - og lidt længere.

Mikkel vil også gerne være med til at få gang i den traditionsrige sejlads.

 “Jeg har hørt så meget godt om Sjælland Rundt fra min Far, der sejlede i 70´erne og 80´erne i en Bianca 27. Det lød sgu´til at de havde det ret funny.” siger han. 

Besætningen vil være den samme som sejler kapsejlads hver onsdag på Vejle fjord og som sejler Fyn Rundt samme, regner Mikkel Farver med.

"Vi har et godt team og et dejligt samvær”.

Hyggen tæller

"Vores forventninger til Sjælland Rundt er en god kombination af kapsejlads og dejligt samvær med gode sejlerkammerater. Vi skal naturligvis også have god mad, og et par øller undervejs - det er del af distancesejladserne ombord på Spadilsen,” forklarer sejleren.

Mikkel vil arbejde på at få nogle flere jyder med til Helsingør, så man kan lave en lille flotille sejlads - og så ser Mikkel også frem til at skulle sejle med TracTrac ombord, så familie og venner kan følge med online i den spændende sejlads.

Mikkel satser på en god indsats i Sjælland Rundt selvom man er debutanter. Onsdagsejladsern og Fyn Rundt er god træning, og så kommer Spadilsen veltrimmet til Helsingør.

Du kan nu allerede nu tilmelde dig på sjaellandrundt.dk og følge historierne på www.facebook.com/sjaellandrundt

content-loader
content-loader
content-loader