Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Revanche i Spækhugger - se film fra Sjælland Rundt 2013

Fire gamle venner måtte udgå af Sjælland Rundt i for høj sø. Nu stiller de op igen, og denne gang skal 35-årige Tobias Dinesen og mandskab fra Svanemøllehavnen HELE vejen rundt.

Af Troels Lykke |

Spækhugger-sejler Tobias Dinesen fortæller på sin hjemmeside havvild.dk:

Vi havde aldrig sejlet Sjælland Rundt før. Faktisk var vi i det hele taget lidt grønne i forhold til kapsejlads, selvom vi har haft båd sammen siden 2005.

Men hvad vi manglede i erfaring var vel opvejet i gå-på-mod og tårn høje forventninger da vi tilmeldte os i 2013. Vi er 4 gamle venner om Talulah, Spækhugger DEN 224, og vi var afsted 3 mand på turen.

Starten gik strygende, vi blev sendt sydover ned igennem Øresund med Sjælland om styrbord.

Ud på natten og de tidlige morgentimer blæste det dog ret kraftigt op og da solen stod op var der stiv kuling med 14-16 m/s og stød op til 20. Da vi rundede Møn i løbet af formiddagen stod der 2-3 m. høje bølger og ventede. Og der valgte vi at sige stop.

Vi SKAL bare rundt om Sjælland

Så vi er tilbage i år for at få revanche og komme hele vejen rundt. Vi har ikke de store klassementsambitioner – vi skal bare rundt! Forhåbentlig med fuld besætning, Dan, Kresten, Jakob og Tobias – men helt sikkert fulde af kampgejst og 100% dedikerede på at få en god sejllads.

Man kan følge med i Team Talulah’s tur, både før, under og efter på bloggen HAVVILD.dk, der desuden er præmie sponsor i dette års Sjælland Rundt.

Det drejer sig om de populære Watershot iPhone Housings, som laver den sarte iPhone om til et robust action kamera a la GoPro. Se mere på shop.havvild.dk

Her ses Spækhuggere til DM i Kragenæs i 2013. Foto: Troels Lykke

Her ses skipper Jakob Hornbeck fra Svanemøllehavnen. Besætningen håber at komme hele vejen rundt om Sjælland i år.

content-loader
content-loader
content-loader