Gå til hoved-indhold
Sådan serverer man fadøl, hvis man er en rigtig sejler. Bor hullet over vandlinjen, er vores råd. Foto: Torben Precht-JensenUdstyr
Sådan serverer man fadøl, hvis man er en rigtig sejler. Bor hullet over vandlinjen, er vores råd. Foto: Torben Precht-Jensen

Gør-det-selv: Fadøl fra Spækhugger-fribord

Håndværker og kapsejler Jørgen Bo Sørensen fyldte 50 år og fejrede det ved at bore hul i sit Spækhugger-skrog på Århus Lystbådehavn.

Af Troels Lykke |

Jørgen Bo Sørensen er en herlig sejler. Vi kender ham nede fra Aarhus Sejlklub, møder ham tit, for han bor dernede i en båd.

Tidligere var det i en Spækhugger, men nu bor han i en større båd. Spækhuggeren bruger han stadig til kapsejlads og nu også til at drikke fadøl fra.

Ideen er hermed givet videre. Minbaad.dk er ikke et gør-det-selv netblad, som BådNyt, men et råd kan vi give videre. Bor altid hullet over vandlinjen.

Jørgen Bo Sørensen fyldte 50 år lørdag. Foto: Torben Precht-Jensen

content-loader
content-loader
content-loader