Gå til hoved-indhold
Udstyr
Tyveriet foregår overalt. I Faaborg har en Drabant 24 ejer fx fået stjålet fire påhængsmotorer på fem år. Foto: Troels Lykke

Fire påhængsmotorer stjålet i Holbæk fra søsiden

Natten mellem torsdag og fredag var der tyveri af 4 påhængsmotorer som har siddet på søgelænderet på både i Holbæk Marina. Der blev brugt vinkelsliber.

 

Af Troels Lykke |

Lars Mikkelsen fra Holbæk er noget frustreret. Han skriver til minbaad.dk på vegne af bådejere, der nu har mistet deres motor:

- Den ene på hængsmotor var låst med en anordning så det krævede en vinkelsliber for at få den af, hvilket ikke har været en hindring. Tyveriet er uden tvivl sket fra søsiden, da der ikke er nogen tegn på at tyvene har været om bord. Ved nogen noget om tyveriet må man gerne ringe til mig på 2020 7621, skriver Lars Mikkelsen, der håber at få motorerne igen.

Der er tale om følgende stjålne motorer:

2,5 HK Mercury - 4 takter

4,5 HK Honda - 4 takter

8 HK Tohatsu - 2 takter

15 HK Suzuki - 4 takter.

Solrød Strand-familier søger opti-grej donation til cubansk sejlerskole

2 sejlerfamilier fra Solrød Strand lejede i vinter en stor katamaran i en måned Cuba. Et møde med en cubansk sejlskoler med unge opti-sejlere efterlod et stort indtryk, og nu samler familierne grej ind til de cubanske sejlere. Læs flot beretning og se fotos.

Afstemning

Hvor tit træner du din fysik?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Sejlsportsligaen skydes i gang under vandsportsfestivalen Lyn-X Open

Lørdag den 25. maj åbner Sejlsportsligaens sæson, og Lynæs Sejl- og Kajakklub inviterer til en masse aktiviteter på havnen, herunder kite-boarding, saunagus og forskellige opvisninger, mens 1. divisions-sejlerne kæmper om guldet ved årets første stævne i Sejlsportsligaen.

Links til andre sites