Gå til hoved-indhold
Minbaad.dks redaktør en Drabant 24 i Kerteminde, men jeg afviser at være tyven, selvom mit navn i dag har været oppe og vende hos et stort dansk forsikringsselskab...Foto: Per Størup LauridsenUdstyr
Minbaad.dks redaktør har en Drabant 24 i Kerteminde, men jeg afviser at være tyven, selvom mit navn i dag har været oppe og vende hos et stort dansk forsikringsselskab...Foto: Per Størup Lauridsen

Drabant 24-tyv på spil i tre havne

I Helsingør blev der stjålet en rorpind og beslag. I Rungsted en nedgangsluge og i Holbæk tog tyven prædikestol og stævnbeslag. Alt sammen fra en Drabant 24. Hold gerne øje i din havn.

Af Troels Lykke |

Pas på din Drabant 24 for tiden. En tyv på Sjælland er nemlig på spil.

Hos Humlebæk Bådeværft bekræfter man overfor minbaad.dk, at der har fundet tyveri sted i Rungsted.

- Det er sgu frækt. Vi laver nu en forsikringssag fra Rungsted havn, hvor man for et par uger siden, tog en nedgangsluge, som vi nu er ved at få lavet. Og i Helsingør er der stjålet en rorpind og beslag, også fra en Drabant 24, fortæller medejer af værftet, Morten Henriksen.

Hos Brøker & Nielsen Design & Bådeværft i Holbæk undrer man sig over at der er også blevet stjålet fra en Drabant 24 i disse dage.

- Det er en kedelig sag, hvor der er taget en prædikestol og et stævnbeslag, tingene er skruet af. Og de to ting er umulige at bruge på andre både end en Drabant 24. Der må være en eller anden Drabant 24-sejler, der mangler ting til sin båd. Vi har måtte lave nedgangsluger, der er taget fra båden, forklarer Poul Brøker i dag.

Annonce med Drabant 24 - uden stævnbeslag

Ejeren af Drabant 24eren har måske en mistænkt i tankerne.

- Ejeren af båden har nemlig set en annonce, hvor der er en Drabant 24 til salg uden en prædikestol, siger Poul Brøker.

Del gerne nyheden og hold øje med om en Drabant 24-ejer samler ind til opgradering af sin båd.

content-loader
content-loader
content-loader