Gå til hoved-indhold
7 teams stiller til start i Tuborg Havn.Kapsejlads
7 teams stiller til start i Tuborg Havn.

Se AC-lignende både på Øresund

7 teams med topsejlere, sejlads tæt på land, kommentatorer og en spændende race-village. Sådan lover arrangørerne i invitation til M32-stævnet, der finder sted i næste uge.

Af Sara Sulkjær |

Forget ordinary sailing. Det mener M32-serien om deres nye kulfiber-katamaran koncept, der i den kommende uge (13.-16. aug.) kommer til Danmark. 

7 teams med topsejlere, sejlads tæt på land, kommentatorer og en spændende race-village er, hvad denne års serie på Tuborg Havn vil byde på.

- Sidste år havde vi uforventet mange tilskuere – og det giver mening! AC-lignende både, topprofessionelle sejlere, kommentering og aktiviteter på land skabte en helt fænomenal stemning, som vi håber, vi vil opleve igen i år, fortæller Mads Ehrhardt, der er stævneleder fra KDY’s side i en pressemeddelelse. 

To danske besætninger 

7 M32-besætninger vil kæmpe om trofæet i København. Heriblandt er der to danske besætninger, nemlig Trifork og Hydra Sailing Team. 

Holdene styres af henholdsvis Jes Gram Hansen og Michael Hestbæk. De er begge topsejlere, der har vundet mange medaljer internationalt og på Øresund. 

- Sejladserne bliver helt sikkert tæt og ekstremt spændende med de udfordrende forhold, Øresund er kendt for, fortæller arrangørerne. 

Hele Øresund må være med

”It’s 100% action - it’s 100% party” – og dette er ikke en lukket fest. 

Ud over at KDY har fået en imponerende hjælpertilmelding fra dens medlemmer samt fra lokale klubbers medlemmer, kan de også dele oplevelsen med ungdommen til Youth Inspiration Day.

- M32 forstår at lave et show, og vi er rigtigt glade for, at programmet muliggør, at vi kan dele denne heftige oplevelse helt ned til de yngste sejlere, som jo er fremtiden inden for sejlsport, understreger Mads Ehrhardt fra KDY. 

Ungdomssejladsen sejles søndag den 16. august kl. 10.30. 

Sejladsen vil have deltagelse af Ungdomscenteret i Rungsted, Skovshoved Ungdomssejlads (KDY og SKS), Hellerup Sejlklub, Yachtklubben Furesøen, Nivå Bådelaug, Dragør Sejlklub samt KØS Sejlsport.

Velkendt stemme guider tilskuere

Race Village åbner hver dag kl. 12.00, hvor der er gratis entré. 

Der er dock-out show og sejlads med kommentatorer hver dag fra kl. 13.15. 

Det er den danske OL-sejler Susanne Boidin, der også er kommentator ved blandt andet Sejlsportsligaen, samt en svensk M32-ekspert, der vil guide folk gennem sejladserne foran Tuborg Havn. 

Hver dag slutter med sociale aktiviteter på land, hvor man som tilskuer kan møde sejlerne. 

- M32-serien og KDY byder sejlere som ikke-sejlere velkommen til at opleve stævnet, lyder opfordringen.

Få mere info her.
content-loader
content-loader
content-loader