Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Gram-Hansen og Køstner går lige til grænsen og nogle gange over. Holdet har fornyligt kæntret i både Göteborg i M32 og i Extreme 40 i Hamborg.

Jes Gram-Hansen ser frem til M32-dyst i Hellerup

Team Trifork fra Tuborg Yachtklub, med Gram-Hansen og Køstner sejler M32 series på hjemmebane fra i morgen. Hestbæk stiller også med hold. Se det tæt på land.

Af Troels Lykke |

I en ellers tæt pakket kalender med kapsejlads i hele verden er Team Trifork med Jes Gram-Hansen, Rasmus Køstner, Brad Farrand og Jonathan Amel klar til intens sejlads på hjemmebane i Tuborg Havn, hvor KDY er vært.

Sidste år debuterede Team Trifork på M32 serien netop i Tuborg Havn, og har siden deltaget i M32 Winter Series i Miami samt de tidligere afholdte M32 Scandinavian Series i Oslo og Göteborg.

Jes Gram Hansen, der i dag bor i Schweiz, føler det er helt specielt at sejle hjemme i Danmark.

- I løbet af året sejler vi nogle fantastiske steder i hele verden, men det er helt specielt at konkurrere på hjemmebane foran venner og familie i Tuborg Havn. Vi håber at kunne forsætte de stabile podieplaceringer vi har haft i år, og at tilskuerne bliver godt underholdt af den intense konkurrence i de hurtige M32 katamaraner.

Støttet af Tuborg Yacht Klub

Netop underholdningsværdien og de kommercielle interesser er helt centrale for fremtidens sejlsports serier som M32 Series. Tuborg Yacht Klub, der repræsentere bådejere i Tuborg Havn samt sejlsports interesserede erhvervsfolk, har indgået et samarbejde med Team Trifork for at styrke den vigtige forbindelse mellem sport og erhvervsliv.

Rasmus Køstner glæder sig over opbakningen fra sin nye klub.

- Interesse og opbakning fra dansk erhvervsliv er utrolig vigtig for at kunne drive projekter i denne størrelse. Synergien mellem vores hold og Tuborg Yachtklub er tydelig og vi bestræber os på at levere det bedste resultat både på vand og på land, så dansk sejlsport forsat kan være repræsenteret i professionel sejlsport.

M32 Scandinavian Series – Battle of Copenhagen, starter i morgen torsdag kl. 14.00 og sejles fra Tuborg Havn med finale søndag fra 14-17.

Følg sejladserne live på www.m32series.com.

content-loader
content-loader
content-loader