Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Med i talentprisen til Aarhus-træneren følger 25.000 kroner til køb i butikker hos dansk supermarked.

Finn 'Beton' blev også kult i DR-show efter lang takketale og rodet hår - se nu talen

Et hav af priser blev uddelt til af landets største idrætsnavne. Men en ukendt karakter stjal totalt rampelyset i Herning, skriver BT.

Af Troels Lykke |

Vinderen af Team Danmark og dansk supermarkeds talentpris 2014, Finn "Beton" Jensen indtog scenen med en ro og en charme, som bragte smilet frem hos alle i salen og bag skærmen.

»På forhånd havde jeg tænkt på et par overskrifter, hvis jeg nu skille vinde, men jeg stod bare og filosoferede lidt, som jeg plejer, siger 60-årige Finn "Beton" Jensen,« der modtog prisen for sit arbejde i dansk sejlsport.

Se Finn 'Beton's takketale på DR

Når vinderne ved det Sport 2014 skulle holde takketale, var det som regel kortfattet. Bag ind foran mikrofonen og så ud igen. Men Finn "Beton" Jensen blev stående længe og holdt en lang tale, der røg ud af den ene tangent efter den anden.

Jeg var slet ikke nervøs

»Jeg var slet ikke nervøs deroppe, det er bare sådan, jeg er. Hvis du spørg alle sejlerne, så vil de svare, at det er Finn i en nøddeskal,« siger prisvinderen til bt.dk.

Det helt særligt søde og charmerende var, at Finn "Beton" Jensen konsekvent stod og rodede i sit eller pænt satte grå hår. For hver gang han tog sig til hovedet, blev håret mere og mere pjusket. Uden at vide det underholdte Finn "Beton" Jensen på fornemmeste vis.

»Da jeg kom ned til min kone, var det også det første, hun sagde. Men sådan er mit hår, det står op, når jeg roder i det, og det gør jeg ofte,« siger Finn "Beton" Jensen til bt.dk.

Læs også portræt i Aarhus Stiftstidende om Finn 'Beton'.

content-loader
content-loader
content-loader