Gå til hoved-indhold
Arbejdet fortsatte lørdag i Skovshoved Havn, på trods af stormen Egon.Havne
Arbejdet fortsatte lørdag i Skovshoved Havn, på trods af stormen Egon.
Havne
Havne
Havne

Skovshoved Havn tager form

Ombygningen og udvidelsen af Skovshoved Havn er nu godt halvvejs. Brugere af havnen kan se frem til nye faciliteter og lavere priser for pladsleje.

Af Troels Lykke fotos: Katrine Bertelsen |

Anlægsarbejderne på Skovshoved Havn holder tidsplanen, er nu godt halvvejs og den nye havn er begyndt at tage form. Bl.a. er de gamle ydermoler og ”bananen” tæt på at være fjernet helt. Spunsen, som er rammen for de nye ydermoler, er næsten færdig.

Arbejdet i havnebassinet, hvor der skal laves nye broer, går i gang umiddelbart efter nytår. Den nuværende havn har plads til 320 både, hvor havnen komme til at rumme ialt  645 bådpladser. Derudover bliver der plads til på land til ca. 200 joller. Holder tidsplanen kan den nye havn indvies d. 2. maj 2015, når sejlersæsonen starter.

Nye bassiner, sauna og restaurant

Også arealerne på land både syd og nord for selve havnen er ved at tage form. Der bliver 30.000 m2 ekstra arealer til et bassin til kajakpolo og svømmere og nye faciliteter samt en sauna til vinterbaderne. Desuden kommer der en fiskerestaurant og nye udsigtsterrasser. Disse projekter forventes færdige i efteråret 2015.

Nedsat indskud og leje af pladser

Sejlerne i havnen – både gamle og nye – kan se frem til, at taksten for at have en båd i havnen er blevet sat ned. Taksten for 2015 bliver 275 kr. pr. m2 bådplads i stedet for oprindeligt vedtaget 307 kr., og indskuddet for at få en plads bliver 1.490 kr. pr. m2 bådplads i stedet for 1.680 kr.

content-loader
content-loader
content-loader