Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejladserne rundt omkring i landet går snart i gang, og dermed er det også blevet tid til at indløse kapsejladslicensen. Foto: Dansk Sejlunion

Tid til at indløse kapsejladslicens for 2015

Hvis du er en af mange, der sejler kapsejlads i kølbåd, er det nu blevet tid til at indløse kapsejladslicensen for 2015.

 

Af Henrik Tang |

En kapsejladslicens kan enten være et målebrev eller et klassebevis.

Med en gyldig kapsejladslicens kan du deltage i mange forskellige former for kapsejlads som f.eks. aftenkapsejlads på klub- eller kredsniveau, distancesejlads som f.eks. Fyn Rundt og Sjælland Rundt, kapsejlads i klassebåde m.m.

› Målebrev
Dansk Sejlunion udsteder flere typer af målebreve, hvor det mest typiske certifikat er DH-målebrev.

› Klassebeviser
Dansk Sejlunion udsteder klassebeviser til en lang række én-type kølbåde. Udstedelse af klassebevis er betinget af, at båden overholder klassereglerne.

Se mere om målebreve og klassebeviser for kølbåde her.

Har du modtaget info?
Dansk Sejlunion har registreret ca. 16.000 kølbåde i "Websejler”. Hvis du vil oprette eller rette en kapsejladslicens - f.eks. i forbindelse med ejerskifte - skal du kontakte websejler@sejlsport.dk.

Alle kølbådsejere med registreret e-mailadresse i ”Websejler” har fået tilsendt information om indløsning af kapsejladslicens for 2015.

Hvis du af den ene eller den anden grund ikke har modtaget den tilsendte e-mail, kan du kontakte websejler@sejlsport.dk.

Indløs kapsejladslicensen for 2015 her

Kilde: Dansk Sejlunion

content-loader
content-loader
content-loader