Gå til hoved-indhold
Tur
Tur
Tur
Tur

Snaptun-sejleres dokumentar - tur hjem fra Italien

Filmen beskriver stormvejr i Middelhavet og om mødet med delfiner, hvaler, klumpfisk, fortæller Simon Wittrup om 3.800 sømil i Beneteau First 40 fra Italien til Danmark.

Af Troels Lykke |

- Båden hedder My Way og ligger nu Snaptun havn. Det er en Beneteau First 40, som er købt til at sejle kapsejlads i mest "dobbelt handed", men også "single handed". Min far Stig Wittrup deltog i Sølvroret i den i år, og kom ind som 3. kølbåd, men blev diskvalificeret efter en grundstødning og deraf motorstart, fortæller Simon Wittrup til minbaad.dk.

Båden lå i Rodi Garganico på østsiden af Italien. Turen hjem var 3800 sømil og tog 31 dage. Se filmen i toppen af artiklen.

Fotos: Simon Wittrup

Simon Wittrup.

Rindom udbygger sin EM-føring: - Jeg laver gode starter og har meget fart

Den suveræne dansker fortsætter sin dominans ved mesterskabet, hvor det mentale har stor betydning. Det fortæller den tilfredse sejler til Minbaad.dk. Anna Munch holder fast i top-10.

Afstemning

Hvor tit træner du din fysik?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Casper mod Skagerrak - DR-dokumentar går bag om surferens imponerede rekord

18 timer og 30 minutter brugte SUP-verdensmesteren i 2018 på at krydse farvandet mellem Danmark og Norge. En imponerende bedrift, der kræver mental såvel som fysisk forberedelse. Danmarks Radio var med på sidelinjen før, under og efter rekordsejladsen.

Links til andre sites