Gå til hoved-indhold
80-90 procent af de events, der afholdes i Matchrace Copenhagen foregår i KDY’s DS37’ere. Foto: KDYSejlklubber
80-90 procent af de events, der afholdes i Matchrace Copenhagen foregår i KDY’s DS37’ere. Foto: KDY

KDY smiler stadig - fastholder eget event-center

Selvom Skovshoved Sejlklub netop har 'slået op' med KDY om fælles event-center, så tager den royale klub det cool, slår KDY-chef, Mads Ehrhardt, fast.

Af Troels Lykke |

KDY ser nye muligheder omkring klubbens event-center efter kontrakten med Skovshoved Sejlklub udløb.

- Det var en interessant drejning, som KDY noterede sig, da samarbejdet ikke blev forlænget. Især fordi 80-90 % af de events, der har været afholdt i Matchrace Copenhagen foregik i KDY’s DS37’ere, det fortæller Mads Ehrhardt fra KDY i dag til pressen, efter minbaad.dk - lidt for ensidigt - glemte at få en kommentar fra den anden side, KDY. Men den har vi nu.

Sammen - ikke sammen

Sagen er den at KDY og Skovshoved Sejlklub igennem årene går sammen, men også fra hinanden og sammen igen. De er på samme havn og det er ikke altid det er lykkedes at få de to store klubber til at arbejde sammen, erfarer minbaad.dk.

Men sagen er udramatisk og KDY fortsætter ufortrødent med at gennemføre firmaevents i eget regi, som vi har gjort det i snart 20 år.

Den primære bådtype bliver DS37’erne, som gennem tiden har været den mest populære bådtype til netop firmaevents samtidigt med at KDY’s øvrige kølbåde, Farr40 og J/80, igen vil blive en del af kundernes muligheder.

Events i Rungsted og Tuborg Havn

- Ligeledes vil klubbens muligheder for at kunne sejle fra både Rungsted og Tuborg være gode muligheder for at ekspandere tilbuddet for vores nuværende og fremtidige kunder, der måtte have interesse i at få en spændende og frisk oplevelse på vandet. KDY ser frem til at introducere endnu flere personer til vores fantastiske sport med samme høje kvalitet og sikkerhedsniveau som i de foregående år, forklarer Mads Ehrhardt, daglig leder i KDY.

content-loader
content-loader
content-loader