Quantcast
Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Rungsted Havn vil både være til forretningsfrokosten, familierne og det store festselskab.

MASH steakhouse indtager Rungsted Havn

Fra maj kan bøfhungrende gæster på Rungsted Havn få deres sult stillet, når MASH (Modern American Steak House) åbner op på havnen.

Af Troels Lykke |

Det er ikke mange måneder siden, at MASH annoncerede åbningen af en ny stor restaurant i Hamburg, og allerede nu kan det populære steakhouse løfte sløret for endnu en åbning.

Denne gang på de hjemlige kanter, når restaurantkonceptet til foråret overtager den største restaurantlokation på Rungsted Havn, Nokken, hos Kongelig Dansk Yachtklub.
 
Inden længe kan bøfhungrende gæster på Rungsted Havn få deres sult stillet, når MASH (Modern American Steak House) åbner op på havnen.

I det nordsjællandske står MASH, foruden den kommende restaurant på Rungsted Havn, også bag Danmarks største steakhouse på Skovriderkroen.

En restaurant, som skeptikerne ikke forventede, skulle blive en succes, men som sidste år blev kåret som Danmarks anden mest besøgte restaurant. Samme historie tror ejergruppen bag MASH på at kunne gentage hos yachtklubben på Rungsted Havn.

Havn med mest liv - nord for København
 
- Rungsted Havn er kendt i hele hovedstandsregionen og Nordsjælland for sit havne- og restaurationsmiljø. Det er uden tvivl den havn med mest liv nord for København. Dog har der været flere eksempler på, at det er svært at drive rentabel restaurationsvirksomhed. Det samme var tilfældet, da vi overtog Skovriderkroen i 2011, som dengang også havde ry for at lukke sine restauranter, fortæller Jesper Boelskifte, CEO og stifter af Copenhagen Concepts, der står bag MASH, og fortsætter:

- Med en stærk virksomhedsDNA og en kontinuitet i vores arbejde har vi fået succes med den berygtede lokation. Skovriderkroen har efterfølgende vist sig at være en af vores bedste restauranter, så det afskrækker os ikke, at der er nogle, som tidligere har haft det svært på Rungsted Havn. Vi er mere end optimistiske, og vi glæder os til snart at kunne tilbyde en unik oplevelse – både på indretning, atmosfære og gastronomi på den kendte havn.

Et kvalitetssteakhouse er også en familierestaurant

En af årsagerne, til at Skovriderkroen er blandt kædens bedste restauranter, er, at den har en bredere appel end flere af kædens andre restauranter. Særligt Skovriderkroens weekendbrunch er blevet en kæmpe succes, som også har vist sig populær hos familierne. Og det er også det miks, både byliv og familier, som MASH tror på til deres næste restaurant.
 
- Rungsted Havn vil både være til forretningsfrokosten, familierne og det store festselskab. Vi tror på, at der er et stort ophav af gæster, fordi borgerne i det her område ofte forkæler sig selv. I Klampenborg har vi både stamgæster et par gange om ugen, store børn med deres venner og en overbooket brunch. Dele af det er jeg sikker på, at vi vil se på havnen inden for få år, siger Mikkel Glahn, partner og marketing manager i Copenhagen Concepts.

Ejeren af de nye lokaler, KDY – Kongelig Dansk Yatchklub, ser da også frem til at få MASH ind som ny lejer af de traditionsrige lokaler.

- Nokken er på mange måder lidt af en institution på Rungsted Havn, og derfor var det vigtigt for os at få en stærk partner med et strømlinet koncept ind, og jeg er ikke i tvivl om, at det vil give et løft til hele havnen, siger Christian Lerche, direktør i KDY.

Klar til maj

For at restauranten bliver klar til sæsonstart på havnen i maj, har der været brug for hurtig reaktion fra både KDY og MASH.

- På under tre måneder har vi fået en kontrakt i hus, og vi starter arbejdet på havnen allerede i denne uge. Det har været en helt vildt effektiv proces, som vidner om en stor forandringsvillighed hos KDY, siger Mikkel Glahn.       
 
MASH på Rungsted Havn forventes at åbne til maj 2015 og vil have plads til 150 spisende gæster.

content-loader
content-loader
content-loader