Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
51-årige Hans Viggaard arbejdede hos Danfoss før han kom til X-Yachts. Foto: Troels Lykke

X-Yachts bestyrelse fyrer CEO Hans Viggaard

Xp 44 sejler og ingeniør Hans Viggaard fik to et halvt år som administrerende direktør i X-Yachts. Nu afløses han af X-Yachts stifter Niels Jeppesen, fortæller hovedaktionær i firmaet, Ib Kunøe.

Af Troels Lykke |

Det er med beklagelse, at jeg må meddele, at Hans Viggaard ikke længere er CEO for X-Yachts A/S, fortæller Ib Kunøe i en pressemeddelelse. Han fortæller videre:

Hans har været ansat i 2,5 år og har været ansvarlig for en stor turn around i X-Yachts. Denne fase er nu ovre, og firmaet har nået en række vigtige mål.

Blandt andet har der været vækst i salget med 40 %, og X-Yachts har en velfungerende ledergruppe.  X-Yachts er nu i vækst mode med ”business as usual”.

Jeg vil som arbejdende formand være tættere på driften sammen med Niels Jeppesen, som vil indtræde i rollen som CEO.

Sammen med ledergruppen vil vi sikre at den positive udvikling i X-Yachts fortsætter på sporet. På vegne af bestyrelsen af X-Yachts, fortæller Ib Kunøe.

Hans Viggaard fra Sønderborg Yacht-Club er passioneret Xp 44-sejler i sin båd Xpresso. Han sejlede i november over Atlanterhavet i en australsk Xp 44 i ARC-sejlads. Læs om ham i BådNyt på gaden, hvor minbaad.dks Troels Lykke har to sider om Viggaards passion for sejlsport.

content-loader
content-loader
content-loader