Gå til hoved-indhold
Kræn er 45 år, bor i Rødekro og har en kommerciel baggrund og erfaring med produktion og produktionsoptimering fra 10 år i Berendsen gruppen.Kort Nyt
Kræn er 45 år, bor i Rødekro og har en kommerciel baggrund og erfaring med produktion og produktionsoptimering fra 10 år i Berendsen gruppen.

Kræn Nielsen ny CEO for X-Yachts

X-Yachts CEO bliver 45-årige Kræn Nielsen, fortæller X-Yachts ejer Ib Kunøe, der nu også forklarer om sorte tal i regnskabet. Kræn Nielsen er tidligere EM-guldvinder i Soling med Bank.

Af Troels Lykke |

Niels Jeppesen, designer og medejer af X-Yachts, træder nu tilbage som CEO og koncentrerer sig om at være designer i Sydengand, hvor design-kontoret ligger.

Ib Kunøe, ejer af X-Yachts, forklarer i dag til pressen.

- Efter et par svære år er det lykkedes at rette skuden op, og vi leverer et positivt resultat i 2017 og ser i ind i et pænt resultat for 2018. Derfor besluttede Niels Jeppesen og jeg, at det var tid til at se fremad og ansætte en ny permanent administrerende direktør, så Niels ikke skulle have dobbeltrollen som både designchef og CEO med station i England.

Kunøe forklarer videre: 

- Niels Jeppesen har sammen med ledergruppen gjort et rigtig godt stykke arbejde med at få styr på virksomheden, og det er vi alle taknemmelige for. Det giver vores nye direktør et solidt fundament at bygge på.

45-årige Kræn Nielsen ny boss

Den nye CEO for X-Yachts hedder Kræn Nielsen. Han er i dag administrerende direktør for Kompan Danmark og Norge. Han starter 1. marts i år.

Kræn er 45 år, bor i Rødekro og har en kommerciel baggrund og erfaring med produktion og produktionsoptimering fra 10 år i Berendsen gruppen. Kræn har tidligere været salgsdirektør og senest som country manager.

EM-guld med Bank

- Kræn er en erfaren og særdeles kompetent sejler og specielt i 90’erne, vandt han sammen med Jesper Bank bl.a. VM-sølv og EM-guld i Soling. Kræn har sejlet en masse X-Yachts, og vi glæder os til at få ham ombord, forklarer Ib Kunøe.

X-Yachts nye X49 blev vist frem på boot. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader