Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Man regner ikke lige med at se en mand i vandet. Det var det så, fortæller Randi Pedersen til Ekstrabladet. Arkivfoto: Troels Lykke

Kærestepar i motorbåd reddede 47-årig sejler

- Først redder man en mand op fra vandet, bagefter får man lov til at ringe til hans kone for at fortælle, at han er i live. Det er vildt, fortæller Randi Pedersen til Ekstrabladet.

 

Af Troels Lykke |

Efter 17 timer i vandet blev en 47-årig lystsejler på mirakuløs vis reddet af kæresteparret Randi Pedersen og og Per Høj. Det skete efter, at man natten til onsdag indstillede efterforskningen og frygtede, at lystsejleren var druknet.

- Først redder man en mand op fra vandet, bagefter får man lov til at ringe til hans kone for at fortælle, at han er i live. Det er vildt. Det er så livsbekræftende.

Sådan beskriver Randi Pedersen oplevelsen af at have fundet den 47-årige lystsejler. Hun fik sammen med sin kæreste Per Høj fisket manden op af vandet. Parret sejlede forbi Vejrø onsdag morgen omkring klokken 08.30, da Randi så lystsejleren i vandet, skriver eb.dk.

- Jeg er ved roret, da min kæreste skal ned for at lave lidt kaffe, og lige pludselig ser jeg et eller andet ud af øjenkrogen. Man regner ikke lige med at se en mand i vandet. Det var det så. Jeg råber til min kæreste, at der ligger en mand. Jeg får råbt til manden, om han er okay, og han fortæller, at han har ligget i vandet i 17-18 timer, og så gik vi så i gang med at få ham op af vandet, siger Randi Pedersen til Ekstra Bladet, der her viser et interview med kæresteparret omkring redningen.

Kilde: eb.dk

content-loader
content-loader
content-loader