Gå til hoved-indhold
Den 67-årige ville sejle ind til Vordingborg, hvor han ville lægge til i morgen tidlig og sejle videre derfra. Arkivfoto: Troels LykkeKort Nyt
Den 47-årige ville sejle ind til Vordingborg, hvor han ville lægge til i morgen tidlig og sejle videre derfra. Arkivfoto: Troels Lykke

Tom båd sejlede på grund - 47-årig savnes

Sejlbåd fundet på grund med motoren tændt, sejlet sat og ødelagt søgelænder ved Knudshoved Odde ved Vordingborg. SOK indstiller eftersøgning. Sejler var på vej fra Svendborg til Amager.

Af Troels Lykke |

Politi, helikoptere og redningsfartøjer har i nat ledt forgæves efter en 47-årig mand, der i aftes blev meldt savnet.

Mandens sejlbåd blev fundet med motoren tændt, sejlet sat og ødelagt søgelænder ved Knudshoved Odde ved Vordingborg, hvor den var gået på grund.

Det førte til en stor eftersøgning, men den er nu indstillet uden at have fundet spor af manden, skriver dr.dk.

Fandt sejlers pårørende

Anmeldelsen kom klokken 20.30, og ved hjælp af den tomme båds navn fandt politiet frem til pårørende til den 47-årige ejer.

- De oplyser, at manden skulle være sejlet fra Svendborg tidligere i dag og skulle hjem til Amager. Men han ville sejle ind til Vordingborg, hvor han ville lægge til i morgen tidlig og sejle videre derfra, sagde Bo Georg Petersen, der er vagtchef ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters.

Søgelænderet på båden var ødelagt et sted, hvilket ifølge vagtchefen kan tyde på, at manden er faldet over bord.

Men eftersøgningen med to helikoptere og adskillige marineindsatsfartøjer har ikke båret frugt, og JRCC oplyser, at eftersøgningen ikke bliver genoptaget onsdag morgen.

Kilde: dr.dk

content-loader
content-loader
content-loader