Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
En lystsejler, der finder den 47-årige halv 9 tiden i formiddag. Han fandt den pågældende liggende i vandet tæt på Vejrø. Arkivfoto: Troels Lykke

47-årig sejler overlever efter 17 timer i vandet

Lystsejler der siden i aftes har været savnet og frygtet druknet ved Vordingborg, er på mirakuløs vis fundet i live i vandet af en sejler. Se video af båden.

Af Troels Lykke |

Han er stærkt nedkølet efter de mange timer i vandet, men ved bevidsthed, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, skriver eb.dk, der viser en video af båden, der er gået på grund ved Vejrø.

Den savnede lystsejler fra Vordingborg er fundet i live i vandet ud for Vejrø. Manden var stærkt nedkølet, men ved bevidsthed. Det meddeler Vagthavende hos Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, Ove Christoffersen til TV 2.

Lystsejleren sejlede efter aftale med politiet i havn ved Vejrø, hvor en af flyvevåbnets redningshelikoptere ventede. Den stærkt nedkølede 47-årige mand modtog straks nødbehandling af en af helikopterens læger.

Fløjet til Odense

Herefter blev manden fløjet til Odense Universitetshospital for at modtage yderligere behandling. 

Efter at have ledt forgæves efter manden tirsdag aften og natten til onsdag blev eftersøgningen af ham ellers afblæst onsdag morgen klokken 4.

Man formodede på det tidspunkt, at manden ville være afgået ved døden. Men efter 17 timer i vandet blev han altså reddet op, og han meldes i god behold.

content-loader
content-loader
content-loader