Gå til hoved-indhold
Kapsejlads

Palby Fyn Cup øger med 40 både - nu 310 tilmeldte

Deltagerantallet er efter flere års faldende tendens i år vendt til en fremgang på 40 både i Palby Fyn Cup. Flere flerskrogsbåde og tursejlere er nu med i morgen.

Af Troels Lykke |

Første start til landets store sejlsportsarrangement går kl. 11.00 fredag den 29. Maj for 26. gang hvor de 310 både ud for havnen i Bogense sendes af sted på turen rundt omkring Fyn.

Alle bådene er udstyret med en GPS så de kan følges hele vejen rundt omkring Fyn, hvilket kan ses på sejladsens hjemmeside www.palbyfyncup.dk   eller på storskærmen i Palby Marines telt på kajen i Bogense.

Der vil ligeledes under hele stævnet blive opdateret med sidste nyt, resultater og billeder fra stævnet på www.palbyfyncup.dk

- Mød op på kajen i Bogense hvor der fra tidlig fredag morgen vil være masser af aktivitet når der afvikles gratis morgenbord for alle deltagere i teltet på marinaen, og bådene gøres klar, fortæller stævneleder Poul Erik Nielsen fra Bogense Sejlklub.

TV2 vejret sender fra Bogense

Der afholdes skippermøde kl.09.00, med velkomst af  borgmester Morten Andersen, og hvor stævneledelsen orienterer sejlerne inden starten.

TV2 vejret er til stede og sender fra Bogense under hele stævnet.

Deltagerantallet er efter flere års faldende tendens i år vendt til en fremgang på 40 både, hvor der især er fremgang blandt flerskrogsbådene og tursejlerne.

Som noget nyt er der i år åbnet mulighed for at deltage i Doublehanded sejlads med max. 2 mands besætning om bord.

Se vejrudsigten, der loves 6-7 m/sek. fra sydvest fredag, når starten går.

content-loader
content-loader
content-loader