Gå til hoved-indhold
H-både er sikre kort til sejlklubberne, fx i Aalborg. De vælter ikke bare lige fordi det blæser 8 m/sek. Foto: Ricky HansenSejlklubber
H-både er sikre kort til sejlklubberne, fx i Aalborg. De vælter ikke bare lige fordi det blæser 8 m/sek. Foto: Ricky Hansen

To H-både købt til taskesejlads i Aalborg Sejlklub

Købet er blevet en realitet i et samarbejde med Aalborg Kommune og SparNord. Bådene skal bruges til kap- og tursejlads.

Af Ricky Hansen |

I forbindelse med standerhejsningen den 30. april 2016 præsenterede Aalborg Sejlklubs formand Luc Ghysels medlemmerne for klubbens 2 nyindkøbte H-både.

Udvidelsen er blevet en realitet i et samarbejde med Aalborg Kommune og SparNord.

H-bådene skal bruges i kølbådsafdelingen, som også indeholder to Ynglinge og en Maxi 77.

Taskesejlads til moderne sejlere

Formand Luc Ghysels forklarer:

- Vores nye koncept ”Taskesejlads” er til de moderne sejlere, som mangler tiden til selv at eje en båd.  Her får de muligheden for at booke sig på sejlklare både og komme på vandet uden spekulationer på vinterklargøring, vedligeholdelses omkostninger og dårlig samvittighed over ikke at få sejlet, forklarer han.

- Vi håber at sejlerne vil se det som, at nogen går til fodbold/håndbold, - jeg går til sejlads og skal bare medbringe min taske med sejler tøjet, fortæller formanden.

Sejlerskolen i klubben i Aalborg har oplevet stor fremgang, og det vil vi gerne udnytte ved at sende de nye sejlere videre i H-bådene, som byder på store sejladsmæssige oplevelser.

H-båden er en levende båd, hvor man er i kontakt med elementerne. Den er nem at håndtere, den kan være hård at sejle i luft, når der skal hænges i stropperne og den er rigtig sjov på en lænser i hård luft.

Klar til stort H-bådsfelt

Begge H-både er kapsejladsklare og er allerede booket til onsdagens kapsejladser på Limfjorden, som i forvejen rummer et flot H-båds felt. 

- I Danmark er H-båds feltet et af de største klassebåds felter og ønsker vores medlemmer at byde ind med deres evner, så er muligheden der nu. Vores medlemmer kan også booke bådene til weekend eller ferieture, fortæller Luc Ghysels.

 

 

 Foto: Ricky Hansen

content-loader
content-loader
content-loader