Gå til hoved-indhold
Læs mere om denne Polaris 40 i artiklen. Foto: PrivatfotoKort Nyt
Læs mere om denne Polaris 40 i artiklen. Foto: Privatfoto

Gør-det-selv: Fem husbådsprojekter under 250.000 kr.

Har du mod på at kaste dig i lag med hammer, maling og rengøringsklud er mulighederne for billig bolig store. Her er fem potentielle husbåde i flere prisklasser.

Af Sara Sulkjær |

Drømmer du om et liv ved vandet eller blot en billig bolig er her fem projekter, som kan gøre det ønske til virkelighed. Alle bådene sælges for under 250.000 kroner - et par stykker endda under de 100.000. 

Se de fem husbådsprojekter herunder:

Polaris 40 - startbud min. 35.000 kroner

42 fods stålbåd fra 1974. Med kahyt, midterkahyt/styrehus, bad/toilet og agterkahyt er båden oplagt til brug som tre-værelses lejlighed. Her medfølger endvidere to motorer, hvoraf den ene er samlet og har været startet. 

Se båden udefra på artiklens topfoto og læs mere på Den Blå Avis her

----------

Manta 35 - 239.000 kroner

Danskbygget motorbåd fra 1987 med seks køjer. Et forholdsvis overkommeligt husbådsprojekt. Båden sælges dog billigt, da den trænger til klargøring og renovering. 

Læs mere hos Yachtbroker her.

----------

 

Pram - 160.000 kroner

Har du tid og overskud, er her muligheden for at præge og designe din helt egen husbåd. Den 54 fod lange pram er godkendt af Søfartsstyrelsen og levering til dansk havn er inklusiv i prisen. Ifølge ejeren er flere københavnske husbåde bygget på en tilsvarende pram. 

Se prammen på Den Blå Avis her

----------

Norsk husbåd - 64.000 kroner

Båden fra 1965 er indrettet med soveplads i stævnen, salon med stor u-sofa samt pantry med køleskab, to kogeplader og vask. Dieselfyr, som kan opvarme hele båden, følger ligeledes med. 

Læs mere om båden hos Yachtbroker her.

----------

SKA-båd - 250.000 kroner

48 fods båd, som tidligere har været brugt til søopmåling på Grønland med syvmands besætning. Her medfølger blandt andet oliefyr, køleskab, fryser og pantry med gaskomfur samt ovn. Båden er, ifølge ejeren, velegnet til beboelse for 3-4 personer. 

Se båden på Den Blå Avis her.

content-loader
content-loader
content-loader