Gå til hoved-indhold
Med Railblaza-systemet kan en lang række forskelligt udstyr let monteres på båden. Foto: Aarhus Sea ShopKapsejlads
Med Railblaza-systemet kan en lang række forskelligt udstyr let monteres på båden. Foto: Aarhus Sea Shop

Monter iPad, kopholder og fiskestang med Railblaza

Det nye system er opbygget omkring Starports, som kan placeres overalt ombord. Monter et Starport-beslag og klik forskelligt udstyr i.

Af Sara Sulkjær |

Railblaza er et nyt og bredt program af smarte holdere til iPads, mobiltelefoner, navigationsudstyr, fiskestænger og meget andet, som sejlere bruger ombord på båden.

- Det smarte ved Railblaza-systemet er, at det er bygget op omkring STARPORT, som er det stjerneformede ”fitting”, der er mellem spilhåndtag og spil på sejlbåde, forklarer Allan Borch Madsen fra Aarhus Sea Shop, forhandler af produktet, i en pressemeddelelse. 

Starports kan let monteres overalt ombord; på søgelænder-rør samt vand- og lodrette overflader. Når først Starport-beslaget er monteret, kan forskelligt udstyr let klikkes i beslaget.

Det gælder eksempelvis kopholdere, holdere til iPad, mobiltelefoner, ligesom der også er smarte holdere til lamper. Kun fantasien sætter grænser.

Send billede og få personlig vejledning

Mangler du inspiration, eller har du spørgsmål til montering, står Aarhus Sea Shop klar med en hjælpende hånd. 

- Tag for eksempel et par billeder af det sted, du ønsker din iPad-holder skal sidde, så laver vi et forslag til dig, lover Allan Borch Madsen. 

Systemet forhandles af Aarhus Sea Shop og bestilles direkte i butikkens webshop her.

Se flere billeder herunder:  

Anne-Marie Rindom i spidsen ved EM i Laser Radial

Med rene top-3-placeringer i stævnets seks sejladser har danskeren kurs mod titlen som europamester, tolv point foran sin nærmeste konkurrent. Også stortalentet Anna Munch imponerer ved mesterskabet, hvor hun er i top-10 inden torsdagens sejladser.

Afstemning

Hvor tit træner du din fysik?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Links til andre sites