Gå til hoved-indhold
AIS'en har fire gennemgående huller, som forenkler montering. Foto: ShipShopUdstyr
AIS'en har fire gennemgående huller, som forenkler montering. Foto: ShipShop

AIS med silent mode: Gem dig for andre både

- Du kan slukke for transponderen, hvis du gerne vil være "skjult", men stadig have modtager mulighed, forklarer ShipShop. AIS'en kan købes fra 3.516,00 kr.

Af Sara Sulkjær |

Em-Trak B100 er en internationalt fuldt certificeret højtydende Klasse B AIS transponder og AIS reciever. Et sikkerhedsudstyr, der gør det nemmere for de større skibe at se dig, og du dem.

Nem montering 

B100 har NMEA2000, NMEA0183 og USB tilslutning samt SD-datakort for tracking af sejladsen. Herudover har den silent mode. 

- Det vil sige, at du kan slukke for transponderen, hvis du gerne vil være "skjult", men stadig have modtager mulighed, forklarer ShipShop, forhandler af produktet. 

Em-Track er nem at montere og fylder ikke meget, blot 116 x 115 x 37 mm. De fire huller i toppen af instrumentet er gennemgående, og man kan dermed skrue den fast på skot eller lignende.

- Jeg har haft produktet i hånden og jeg fik en god fornemmelse af produktes kvalitet - den tør jeg godt stå på mål for, lover ShipShop

Indkod selv MMSI

B-100 leveres med transponder, GPS-antenne, USB - mini USB-kabel, strømkabel samt manual på engelsk.

Indkodning af MMSI-nummer og fartøjsdata foretages fra din egen pc. Software til dette medfølger.

Det eneste der mangler, er dit arbejde og en AIS antenne. Man kan også bruge en splitter og en VHF antenne således, at VHF og transponder deler antenne. Det bedste resultat får man dog med en dedikeret AIS antenne.

Køb produktet for 3.516,00 kroner hos ShipShop her

Ønsker du at købe en pakke med AIS transponder/modtager og splitter, der gør at man kan bruge bådens VHF-antenne, kan dette købes for 5.276,00 kroner. 

Software til indkodning af MMSI-nummer medfølger blandt andet. Foto: ShipShop

content-loader
content-loader
content-loader