Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Skiltet på billedet hænger i klubben i Clearwater. Foto: Ida Marie Baad

Danmarks mest vindende 49erFXer missede OL

Aarhus-sejlerne Baad og Thusgaard har vundet to EM-guld, VM-sølv og bronze og fire World Cup-guld, alligevel skal de ikke kæmpe i Rio. Her reflekterer de over nederlaget til Hellerup-duoen.

Af Troels Lykke |

Hellerup-sejlerne Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen, EM-bronzevindere fra 2015, skal sejle OL i Rio. De leverede en flot OL-udtagelse og slog de ellers langt mere vindende, Ida Marie Baad og Marie Thusgaard, over tre stævner.

Nu reflekterer Ida og Maria, på deres fanside på facebook over deres nederlag, der var en gigantisk bitter pille at sluge, efter tre tunge tyvstarter ved VM i Clearwater blandt andet:

”En dårlig dag på vandet er bedre end god dag på kontoret.”

Vores rejse mod OL i Rio stopper her.

Vi tabte desværre en tæt OL udtagelse til Jena og Katja.

Vi lykkedes ikke med de ting, vi ved vi kan, både ved World Cuppen i Miami og her til VM.

Vi gav den hele armen og kæmpede til de sidste. Nu er vi selvfølgelig kede af det, det er en enorm skuffelse og meget hårdt ikke at nå vores hovedmål.

Men vi er både stolte og glade for alle de oplevelser og resultater, vi har fået med på vejen igennem de sidste 4 år.

Vigtigst for os har det været glæden ved at være på vandet og mærke vandet suse afsted under fødderne, men også alle vores sejre, heriblandt VM Sølv, VM bronze, 2x EM guld og 4 World Cup medaljer. Det er da ikke så ringe endda.

Nu har vi brug for at sunde os og tænke lidt, inden vi beslutter hvad vi vil fremad. I morgen tager vi til Californien i en uge, for at koble helt fra og besøge vores amerikanske 49er veninder.

Vi vil gerne sige tusind tak til alle, der har skrevet til os, troet på os, hjulpet og støttet os igennem de sidste 4 år.

Det har betydet virkelig meget for os. En helt særlig tak til vores sponsorer Breaking the waves, Kamstrup, LINDBERG, TORM og alle vores Rejsepartnere.

Stay tuned

 _/)_/) Ida og Marie

 Ps. Skiltet på billedet hænger nede i klubben her i Clearwater.

Ida Marie Baad og Marie Thusgaard leverede en knækket mast og tre tyvstarter ved VM i Clearwater. Nu overvejer de fremtiden i klassen. Foto: Thomas Jacobsen/Dansk Sejlunion

Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen tog OL-billetten og bliver formentlig indstillet til OL af Dansk Sejlunion og formelt udtaget af Dansk Idræts-Forbund. Tillykke herfra minbaad.dk, der igen er 'udtaget' til OL og vil skrive og tage fotos fra Rio til august.

content-loader
content-loader
content-loader