Gå til hoved-indhold
Mikkel Beha og sønnen Emil har netop takket ja til jobtilbuddet fra TV 2. Foto: Hannelore Dörner / TV 2Kapsejlads
Mikkel Beha og sønnen Emil har netop takket ja til jobtilbuddet fra TV 2. Foto: Hannelore Dörner / TV 2

Mikkel og Emil skal kommentere OL i Rio på TV 2

- Nok det bedste jobtilbud, jeg nogensinde har fået - og vil få, siger Emil, som efter en knæskade måtte droppe planen om egen deltagelse i Laserjollen.

Af Sara Sulkjær |

Mikkel Beha og sønnen Emil afmønstrer i august S/Y Havanna og sætter kursen mod Rio - denne gang med fly. Her skal de kommentere sejlsport ved sommerens OL i Rio de Janeiro for TV 2. 

Knæskade ødelagde OL-deltagelse

For Emil Midé er det dog ikke første gang, at der i kalenderbladet for august 2016 står De Olympiske Lege. Som tidligere elitesejler i Laser-jollen var planen, at han til netop dette OL skulle nå toppen - guldet. En knæskade med flere fejloperationer til følge satte dog en effektiv stopper og sendte ham i stedet ud på den tre år lange jordomsejling, som netop nu kan følges på TV 2 hver tirsdag. 

Han er dog bestemt ikke ked af at skulle undvære sejlerlivet på Havanna for et par uger som kommentator i Rio:

- Nok det bedste jobtilbud, jeg nogensinde har fået - og vil få, siger han til TV 2. 

Med sin store erfaring omkring taktik, udstyr og forberedelser samt sit kendskab til de danske OL-sejlere, som han selv har sejlet med, er der da heller ingen tvivl om, at Emil kan bringe en masse sejlerinteresse til de danske hjem. 

Ingen bedre formidlere 

Hos arbejdsgiveren er armene ligeledes i vejret efter, at de to sejlere takkede ja til sommerens flybillet. 

- På TV 2 SPORT er vi lykkelige for, at Mikkel og Emil har sagt ja til at være en del af TV 2s store OL-hold. De er et symbol på bølgebrus og saltvand i håret, og jeg kan ikke komme i tanke om nogen, der vil være bedre til at formidle sejlsporten til danskerne, fortæller TV2s sportschef, Frederik Lausen. 

Kilde: tv2.dk 
content-loader
content-loader
content-loader