Gå til hoved-indhold
32-årige Bo Bjerg har netop købt lokalerne af Varde Biler A/S. Foto: Sara SulkjærKort Nyt
32-årige Bo Bjerg har netop købt lokalerne af Varde Biler A/S. Foto: Sara Sulkjær

Bjergs Bådservice flytter til Tarm

Nogle frygtede en masse ændringer i forbindelse med flytningen. - Men det gør der absolut ikke, siger ejer, Bo Bjerg, efter køb af større lokaler ved Tarm i Vestjylland.

Af Sara Sulkjær |

- Hele julen er gået med at rydde og brække op. Vi har lavet nyt gulv og malet. Alt er faktisk blevet ommøbleret, fortæller Bo Bjerg, som 23. december overtog de nye og større lokaler på Åboulevarden i Tarm, Vestjylland. 

Her kommer firmaet, Bjergs Båd- og Bilservice, fremover til at høre hjemme. Et foretagende, som Bo Bjerg selv startede for seks år siden på sin ejendom i Stauning, en mindre by i Vestjylland.

Ingen ændringer 

Det er også fra det nye værksted, at den 32-årige ejer fremover vil tage værktøjskassen under armen og køre mod de uheldsramte både. 

Faktisk foregår langt størstedelen af bådreparationerne på selve havnen, hvor Bo Bjerg har været kaldt ud til sejlere i både Vejle, Kolding, Esbjerg og Limfjorden. 

- Vi laver langt det meste. Service, reparationer, fejlfinding, motorrenoveringer og så videre. Jeg undgår dog helst alt for meget glasfiberarbejde, fortæller Bo Bjerg, som også finder tid til de lokale både. 

- Nogle har frygtet, at der ville ske en masse ændringer i forbindelse med flytningen. Det gør der absolut ikke, beroliger ejeren, der dog kan oplyse, at timeprisen bliver en smule højere grundet de større lokaler.  

Kunne arbejde 90 timer

Trods efterspørgslen har det dog ikke været muligt at bygge forretningen udelukkende på bådservicering. 

- I starten var det faktisk meningen, at jeg kun skulle lave både. Men der er simpelthen ikke både nok, forklarer ejeren, som derfor åbnede op for biler på værkstedet. 

Det er dog ikke noget, der har taget al opmærksomheden fra bådene, der stadig udgør op til 80 % af arbejdet i sommerperioden. 

- Jeg regner med at ansætte endnu en mand til marts, hvor bådsæsonen starter igen, siger Bo Bjerg, som i forvejen har fået to par ekstra hænder efter flytningen. 

- Der er så meget arbejde, at jeg sagtens kunne arbejde 90 timer i ugen, forklarer han til minbaad.dk. 

Mange års erfaring

Selv har Bo Bjerg allerede mange års erfaring inden for det maritime miljø. I en alder af blot 16 år reparerede han både, mens hans far har arbejdet med maritime motorer i over 30 år. 

- Jeg er nærmest vokset op på vandet. Alle vores ferier var eksempelvis sejlerferier med ture om Fyn og lignende, fortæller han. 

Det er noget, han i dag giver videre til sin egen familie i deres 27-fods motorbåd. 

- Min kone var godt nok ikke glad for det i starten, men jeg fik da tvunget hende med, fortæller den erfarne sejler leende. 

Besøg Bjergs Båd- og Bilservices hjemmeside her.

Bjergs Båd- og Bilservice har i dag base på hovedgaden i Tarm. Foto: Sara Sulkjær

content-loader
content-loader
content-loader