Gå til hoved-indhold
Lørdag den 16. april var lidt over 100 af Bogense Sejlklubs medlemmer mødt op til den årlige standerhejsning på kajen i Bogense.Sejlklubber
Lørdag den 16. april var lidt over 100 af Bogense Sejlklubs medlemmer mødt op til den årlige standerhejsning på kajen i Bogense.

Ny J/70er bruges mange steder i Bogense Sejlklub

- Ungdomsafdelingen, sejlerskolen, kapsejlads og klubbens ligahold skal på vandet med J/70eren Nordfyns Bank, forklarer formand for Bogense Sejlklub, Poul Erik Nielsen.

Af Troels Lykke |

Efter et par medlemmer fra ungdomsafdelingen havde sat standeren, blev den nye J70/klubbåd døbt og fik navnet "Nordfyns Bank".

- Bogense Sejlklub ser frem sig til at kunne bruge den nye båd på tværs i klubben, hvor ungdomsafdelingen, sejlerskolen, kapsejlads og klubbens ligahold alle på skift skal aktivt ud på vandet med båden, forklarer formand for klubben, Poul Erik Nielsen.

Klubbens øvrige  medlemmer vil også kunne få instruktion i at sejle båden, og efterfølgende blive godkendt til at booke båden til nogle sjove ture på vandet.

- Vi forventer dels  at udvikle og fastholde de unge i klubben og dels at tiltrække ny sejlere ved etableringen af dette nye sportsbådsmiljø. På sigt forventes det, at der skal indkøbes en båd mere så der kan sejles og dystes mod hinanden, og ligeledes vil det blive muligt at tilbyde erhvervslivet "Maritime Event" og oplevelser, forklarer Poul Erik Nielsen.

Standerhejsningen blev afsluttet i nogenlunde tørvejr med "Moleøl" og helstegt pattegris i klubhuset.

content-loader
content-loader
content-loader