Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Fra venstre ses Emil Vangsager, så Magnus Wittrup, Troels Hoffmann Toft, August Hessellund, Stefan Gerber (lærer med Martin Rise) Lau Lauridsen (ikke på holdet) og Rasmus regner (ikke på holdet)

Skal 16 til 18-årige sejle ORC-VM til juli? - Ja, pengene er i hus

- Jo, hvis vi skaffer til startgebyr på 8.700 kr. og 3.500 kr til målebrev, fortæller Casper F. Nielsen, der med 8 venner har lånt en First 40 af en forælder. 1. april stiger startgebyr til 13.500 kr.

Af Troels Lykke |

Hvilket firma eller privatperson har 12.200 kroner, der sidder løst? Det er det store spørgsmål, som Casper F. Nielsen og otte unge sejlere gerne vil have svar på.

De vil nemlig gerne sejle ORC-VM, som KDY arrangerer 15.–24. juli 2016 på Øresund.

- Vi er ni unge drenge, som alle sammen gik på Hou Maritime Idrætsefterskole sammen sidste år. Vi vil rigtig gerne deltage i ORC Worlds, og vi har fået lov at låne en båd af nogle forældre, en First 40. Vii har bare det problem, at vi simpelthen ikke har råd til at betale startgebyret, da vi alle er mellem 16 og 18 år, og langt de fleste af os går på en gymnasial uddannelse, forklarer Casper F. Nielsen.

Søgt sponsor i fire måneder

Og der arbejdes hårdt for at finde en sponsor.

- Vi har arbejdet på at komme med de sidste 3-4 måneder, hvor vi har søgt et sponsorart med et utal af ansøgninger, men uden held, så var det jeg tænkte med din ekspertise inden for sejlsport om du har nogle råd eller om der er noget du tror du kan gøre?, fortæller Casper F. Nielsen.

Minbaad.dks svar er at vi gerne giver deres budskab videre. Og vi garanterer også at holdets nye sponsor opnår omtale på minbaad.dk, der har 55.000 unikke månedlige læsere.

Casper Nielsen kontaktes på casperfn@gmail.com (måske har Casper MobilePay)

Det er denne Snaptun-båd My Way, der tilhører Wittrup-famlien, som skal bruges i København, hvis de ni sejlere skaffer startgebyret, der 1.4 stiger til 13.500 kr. Måling skal ske til februar. 

content-loader
content-loader
content-loader