Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Se minbaad.dks interview med Stig Westergaard, da han i 2008 sejlede Volvo Ocean Race. Foto: Mick Anderson/Sailingpix
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Storbåds-vintertræning med Radich og Westergaard

ORC VM ligger i 2016 i København. Derfor inviterer SiteImprove Sailing Team og KDY til vintertræning i Skovshoved fra 7. november, fortæller Farr 40-sejler Chris Nørgaard.

Af Troels Lykke |

Vi håber at kunne samle masser af rigtig dygtige storbådsteam her over vinteren til den bedste træning der er set i lang tid. De første både er landet i weekenden i Skovshoved, forklarer Farr 40-skipper Chris Nørgaard fra KDY.

Han fortæller videre:

Vi regner med at vi fra februar og frem kan samle op i mod 20 både fra Skandinavien og det værende mange forskellige typer – fra X35 til TP52.

Trænerteamet er godt med blandt andet profsejlerne Jesper Radich og Stig Westergaard. Der vil følgende komme flere og meget dygtige trænere på banen, men vi mangler endnu de sidste bekræftelser.

Selvom opdraget er tænkt til de store både, der skal VM i Tuborg til næste sommer, så er ALLE naturligvis velkomne, forklarer Chris Nørgaard og fortsætter.

Vi mener ikke vi bliver bedre af, at sejle hver for sig og at en fælles evaluering efterfølgende vil give rigtig god grobund for at vokse sammen. Der er allerede nu lavet aftale med både fra Norge og Sverige, så vi er overbeviste om, at vi kan lave den bedste vintersejlads i Skandinavien.

Gaster savnes

Hvis der er både, der mod alt forventning bliver taget på land, så vil det være fedt hvis disse besætningsmedlemmer kunne indgå i en gastebørs. Så får vi andre nye input og fastliggerne kommer på vandet. Vi opretter en Facebookgruppe til dette.

Vi vil sejle fra Skovshoved, hvor der nu mulighed for, at alle både kan gå ind og vi kan benytte klubbens faciliteter til evaluering og omklædning.

Start 7. november - 2.500 kr.

Prisen vil være 2.500 kr. for træningen, der starter i november og slutter ved udgangen af marts.

Det er planen at sejle hver anden uge. Vi skal naturligvis ikke lave overskud på træningen, men vi vil entrere med hjælpere og trænere, som kan løfte kvaliteten af vores timer på vandet og det har naturligvis visse omkostninger.

7/11 – 21/11 – 5/12 – 19/12 – 16/1 – 30/1 – 13/2 – 27/2 – 12/3 – 9/4 – 23/4.

For spørgsmål skriv venligst til chris.norgaard@live.dk

 

content-loader
content-loader
content-loader