Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Programmet giver den enkelte båd en straf, hvis kapsejladsreglerne ikke bliver overholdt. Man lærer en del om reglerne, siger de virtuelle sejlere.

Claus Hovgaard vinder DM i Virtual Skipper

Ved DM i Virtual Skipper i Vejle, 'sejlede' 16 klubben og 6 sejlere 'sejlede' hjemmefra, banen lå i San Francisco. H-båds-sejler Claus Hovgaard fra Sejlklubben Neptun Vejle tog sejr.

Af Troels Lykke |

VM-bronzevinder i H-båd, Claus Hovgaard, blev danmarksmester i Virtual Skipper, hvor der virkelig var kamp til stregen i toppen i det populære sejlprogram, der er kendt verden over.

Før den sidste sejlads lå Claus Hovgaard 3 points fra førstepladsen, men en stabil og koncentreret indsats førte til guld, og nu med 3 point til båden på 2-pladsen.

Det fortæller den virtuelle sejler Anders Broch-Mikkelsen til minbaad.dk

22 sejlere stillede op til virtual skipper, hvor de 16 var mødt frem i klubhuset i Vejle, og resten sejlede hjemmefra.

Der blev sejlet i San Francisco og Kina

Heraf var 6 lokale sejlere fra Sejlklubben Neptun Vejle. Selv om det foregik i Vejle, så blev der sejlet i alt 7 løb på eksotiske destinationer som San Francisco og farvandet omkring Kina. 
 
- Med stor koncentration blev bådene styret på pc´en og programmet giver den enkelte båd en straf, hvis kapsejladsreglerne ikke bliver overholdt. Spillet Virtual Skipper virker meget realistisk, og man får virkelig øvet kapsejdsreglerne og trimmet sin taktik, forklarer Anders Broch-Mikkelsen.
 
For to år siden afholdt Vejle også DM, og siden har de lokale øvet flittigt hver torsdag i vinterhalvåret. Det har højnet niveauet i Vejle, og Claus Hovgaard sætter nu kronen på værket ved at vinde DM. DM i Vejle blev afsluttet med bøf på grillen og hyggeligt samvær.

Claus Hovgaard kan andet end at sejle H-båd.

Læs mere på den danske Virtual skipper side

Banen lå i både USA og Kina. Foto: www.snv.dk

 

content-loader
content-loader
content-loader