Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Julian Brockhurst, Business Manager ved Skipper Academy, Jesper Henriksen, Underviser i sejlads på Oure Højskole i midten, ses her med Charlotte Kjeldsen, HR Manager ved Skipper Academy.

Bliv uddannet Pro Skipper på Oure Højskole

På 20 uger bliver Pro Skipper-kursisterne på Oure Højskole rustet med færdigheder, der kræves for at være skipper - også i udlandet. Dansk Sejlunion anbefaler.

Af Troels Lykke |

Kurset skal ses som en forlængelse af det populære kursus ”Sejlads - Danmark Rundt”, og det forventes derfor, at der ved kursusstart kan bygges ovenpå allerede oparbejdede sejlfærdigheder og sociale kompetencer hos kursisterne, fortæller Oure. 

Foruden de faglige kvaliteter, der kræves for at blive skipper, får sejlerne gennem Pro Skipper-kurset en seriøs forståelse for teamwork, besætningsledelse, roller og ansvar.

Nye samarbejdsaftaler er den gyldne billet til ind- og udlandseventyr, det fortæller Oure.

Som uddannet Pro Skipper på Oure Højskole opnår man en godkendelse til at arbejde for bl.a. Skipper Academy, hvis partnere i øjeblikket opererer i Sverige, Italien, Kroatien, Grækenland, Tyrkiet og Thailand.

Julian Brockhurst, der er ansat som Business Manager hos Skipper Academy, fortæller, at et job som skipper hos Skipper Academy er et karriereskridt, der rækker ud over sejladsverdenen.

”There are huge networking opportunities in whatever industry you are interested in.”

Dansk Sejlunion: Noget for unge med lyst til eventyr

På kurset tager kursisterne bl.a. Dansk Sejlunions ”Instruktør 1”-kursus. Generalsekretær ved Dansk Sejlunion, Mads Kolte-Olsen fortæller:

”Jeg er sikker på, at unge mennesker med lyst til eventyr, kan bruge de kompetencer de får på kurset. De gør drømme til virkelighed.”

Instruktørkurset er med til at kvalificere de færdiguddannede Pro Skippere til at søge arbejde som VIP-skippere hos Kongelig Dansk Yachtklub (KDY Sejlsport) og Sailing Concept. Begge parter beskriver Pro Skipper-kurset som et super spændende koncept, og de glæder sig til samarbejdet med de nye skippere fra Oure.

Vi uddanner skippere – ikke sømænd

Evnen til at kommunikere og interagere med mennesker er en hel klar forudsætning for at blive en god skipper.

Man træner sin sociale intelligens på én helt særlig måde, når man arbejder med mennesker som skipper eller hostee til søs, fortæller både Julian Brockhurst fra Skipper Academy og hans danske kollega, HR Manager Charlotte Kjeldsen. Charlotte forklarer fortsat, at de erfaringer man tager med sig fra et job som skipper eller hostee, er guld værd i et hav af situationer senere i livet.

”It will be way easier for them to go to job interviews, for example. You get a unique life education on board you can´t get anywhere else.”

Se mere på www.oure.dk/hoejskole/sejlads-pro-skipper

content-loader
content-loader
content-loader